Interpretare vis in care te vezi aplaudand

0
927
Interpretare vis in care te vezi aplaudand

Interpretarea viselor in care te vezi aplaudand. Indiferent in ce circumstante te visezi aplaudand acesta este semn de buna voie, de petrecere si de oameni dragi care iti vor fi in preajma.

Totodata daca visezi ca aplauzi inseamna ca vei reusi sa primesti acceptul unui superior pentru a demara o activitate la locul de munca, posibil sa fie vorba de un nou proiect sau de o schimbare.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi ca aplauzi inseamna ca e posibil ca cei dragi sa iti pregateasca o surpriza sau chiar sa iti faca un cadou frumos, ceea ce te va bucura foarte tare.

a aplauda

Pe de alta parte in cazul in care visezi ca esti aplaudat inseamna ca vei avea parte de o mare rusine, vei fi pus in situatii jenante, care te vor face sa te simti inferior iar daca visezi ca aplauzi cu seninatate inseamna ca cei din jur iti vor recunoaste in final calitatile iar acest lucru va determina o schimbare in caracterul lor si astfel vei fi mult mai apreciat.

Citește și:  Interpretare vis in care apare "a toarce"

Se mai spune ca atunci cand vrei sa fii apludat in vis inseamna ca in viata reala vrei doar sa ti se recunoasca aspectele frumoase ale personalitatii si sa fii incurajat de cei din jur mai ales pentru ca mereu faci cate ceva bun pentru ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.