Cristale norocoase pentru zodia Scorpion

0
116
Cristale norocoase pentru zodia Scorpion - Obsidian

Pentru nativii din zodia Scorpion cristalele norocoase sunt cele de apa, ca si pentru cei din zodia Rac sau Pesti, acestea fiind zodii de apa, insa si cristalele de foc pot reprezenta un talisman norocos pentru ei. Totusi cristalele norocoase sunt obsidianul fulg de nea, acvamarinul, coralul si granatul, iar printre pietrele pretioase caracteristice Scorpionilor se numara si hematitul si topazul. Ca si metal pretios pentru cei din aceasta zodie avem atat fierul, cat si otelul.

Obsidianul fulg de nea este un cristal caracteristic pentru cei din zodia Scorpion, fiind considerata de catre azteci in trecut, a fi o piatra a divinitatii. Obsidianul fulg de nea este o piatra benefica, fiind guvernata de planeta Saturn. In general cristalele care au culoarea neagra sunt si cele care sporesc puterea de seriozitate, de atentie, induc nevoia de a se ancora in realitate a celor care au tendinte de a visa mereu, de a trai in fantezie, ii ajuta sa isi faca un scop in viata sau sa isi creeze un destin favorabil.

Obsidianul fulg de nea
Obsidianul fulg de nea

Obsidianul fulg de nea ajuta si la limpezirea mintii, la purificarea sufletului, alungand sentimentele urate, dorinta de razbunare. Este foarte indicat celor nascuti in zodia Scorpion din acest punct de vedere, deoarece ei au tendinte de razbunare atunci cand li se pare ca cineva nu este suficient de corect cu ei sau daca se simt tradati in dragoste. Aceasta piatra ii poate ajuta sa treaca cu vederea, sa fie mai iertatori, sa aiba o atitudine mai pozitiva.

Obsidianul fulg de nea ajuta si la marturisirea adevarului sau ii face mai bine zis pe cei care au probleme sa fie sinceri cu propria persoana cat si cu cei din jur, sa fie mereu onesti si deschisi, alunga visele rele, imaginatia rea, oferind un fel de siguranta psihica, stabilitate, o oarecare doza de maturitate, de a lua decizii potrivite pentru propria persoana cat si pentru cei dragi. Obisidianul fulg de nea ii ajuta pe cei din zodia Scorpion sa isi tempereze toate pornirile negative, sa aiba o perspectiva mai luminoasa asupra vietii, sa fie mai pozitivi, sa se controleze pe sine, deoarece sunt persoane foarte vicioase, ii ajuta sa se detaseze atunci cand este nevoie, pentru ca ei sufera foarte mult in urma unei dezamagiri.

Citește și:  Activarea caselor astrologice

In plus este o piatra foarte potrivita pentru meditatie, ajuta la concentrare pentru cei care au nevoie de ea, mai ales daca lucreaza intr-un mediu stresant. De asemenea, aceasta piatra inhiba rautatea, furia, scade frustrarile, in plus fiind foarte benefic pentru ochi, asezat constant pe acestia ajuta la o vedere mai buna. Pe de alta parte obsidianul fulg de nea mai are si unele valori spirituale puternice, ii face pe cei care il poarta sa se energizeze, cat si sa se simta protejati.

Coralul
Coralul

Coralul este o piatra norocoasa pentru cei din zodia Scorpion, aceasta apara de blesteme cat si de deochi, alunga ghinionul si gandurile rele.  Acvamarinul, asa cum am precizat si in cadrul cristalelor norocoase pentru alte zodii, este o piatra care induce o stare de spiritualitate, ajuta la cunoasterea propriei persoane si la acceptarea calitatilor si defectelor, intarind in acelasi timp si puterile parapsihice. Granatul este considerat o piatra a prieteniei si a relatiilor bune cu semenii, deci va ajuta sa legati prietenii stranse si sincere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.