Interpretare vis in care apare maro

0
3279
Maro, Foto: masfertil.com

Interpretarea viselor in care apare maro. Atunci cand visezi culoarea maro inseamna ca ratiunea ta este exagerata intr-o oarecare masura, gandesti prea mult si nu simti suficient iar asta iti poate provoca o anume stare de tristete. Daca visezi ceva maro din blana inseamna ca vei avea multe dispute de ordin amoros, fiind posibila chiar o despartire. Culoara maro prevesteste de regula, atunci cand va apare in vis, numai nenorociri si probleme, insa din punct de vedee psihologic, ea se refera la cu totul alte lucruri.

Maro, Foto: masfertil.com
Maro, Foto: masfertil.com

Persoanele care viseaza adesea culoarea maro sunt persoane fixiste, isi cunosc bine telurile in viata, dau dovada de spirit traditionalist, sunt seriosi, maturi, au multe de invatat pe cei din jur deoarece experienta lor de viata este foarte mare iar daca visezi ca esti imbracat in maro inseamna ca dai dovada de inteligenta, esti un om responsabil, iti asumi toate obligatiile pe care trebuie sa ti le asumi, la locul de munca iti faci indatoririle asa cum trebuie, iar cei din jur se pot baza pe tine.

Citește și:  Interpretare vis in care apare a imbraca

Maro-ul din vis insa mai poate sa prevesteasca si o perioada plina de suparari, de melancolie, cauzata de frustrari, tocmai din cauza faptului ca esti un om care mereu pune raul in fata, nu ai idealuri, nu iti faci nici un plan, te conduci dupa cum bate vantul, ii lasi pe cei din jur sa iti faca viitorul, nu ai deloc imaginatie, insa ai un simt practic, tot aici mai fiind posibil si un caracter materialist, deloc visator, deloc idealist.

Avand in vedere ca maro este culoarea pamantului, cand visati aceasta culoare inseamna ca sunteti pamantean, aveti simt practic, va intereseaza chestiunile lumesti, de casa, legate de familie, va place sa traiti comod, insa mai poate simboliza si o avertizare asupra vietii pe care o duceti, invocandu-se o necesitate de indreptare asupra vietii spirituale, o nevoie constanta de a sti exact punctul de plecare pentru implinire spirituala.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.