Interpretare vis in care pierzi documente importante sau date importante

0
10746
Interpretare vis in care pierzi documente importante sau date importante

Interpretarea viselor in care pierzi documente importante sau date importante reflecta in general nevoia de a primi recunoastere, ori, cateodata, mai reflecta si pierderea unei capacitati sau a unei calitati.

Daca visezi ca iti pierzi documente foarte importante atunci este posibil ca in realitate sa depui eforturi foarte mari pentru a dovedi ceva, pentru a fii recunoscut(a) sau apreciat(a), depinde mult si de felul documentului sau a datelor pe care le contine.

date importante pierdute

A visa ca iti pierzi documente foarte importante sa alte date cu caracter personal reflecta neputinta de a savarsi pana la capat o treaba importanta.

Daca visezi ca nu iti gasesti vreo diploma sau un certificat de atestare este posibil sa nu poti din anumite motive sa realizezi ceva important.

Daca in vis iti apare eventual si domeniul in care ai primit diploma sau certificatul, ori atestatul, atunci este posibil sa fie ceva in neregula cu domeniul respectiv in care iti desfasori activitatea, s-ar putea la locul de munca sa nu fii in stare sa termini o treaba pentru care ai fost desemnat in mod special.

Alteori mai ilustreaza si o situatie in care nu o sa poti lua pe umerii tai o responsabilitate, o sarcina speciala.

Visul semnifica neputinta, lipsa de concentrare, neputinta de a te afirma intr-o imprejurare mai deosebita, imposibilitatea de a recurge la ceva specific meseriei tale sau domeniului in care lucrezi.

Visul in care iti pierzi vreo diploma sau un certificat, sau alt document important, mai poate sa anunte si un esec la o promovare, o sa te amane poate pentru alta data.

Citește și:  Interpretare vis in care citesti un ziar si vezi doar cifre

In alte ipostaze asemenea scena poate sa reflecte o lipsa de reforma, de inovatie, nu o sa poti sa evoluezi in directia normala, visul denota ca o sa scapi sau o sa pierzi oportunitatea de a evolua intr-un domeniu, intr-o afacere sau in gandire si logica.

De asemenea, s-ar putea ca sa iti pierzi indemanarea in ceva, daca ai prea mare incredere in tine si te bazezi extrem de mult pe harul si talentele tale de profesionist(a) atunci este posibil ca tocmai aceasta mandrie sa iti joace o festa in curand.

Visul in care iti pierzi certificatul de nastere poate sa reflecte faptul ca nu o sa poti castiga increderea cuiva, astepti o validare a propriei personalitati din partea unei persoane si rezultatele dorite nu mai apar, nu reusesti sa te faci apreciat(a) in fata cuiva.

bucati din documente pierdute

La fel s-ar putea spune si in cazul unui certificat de calificare, se poate sa nu primesti o validare in planul respectiv din partea unei autoritati.

Daca visezi ca iti cauti si nu gasesti ceva date importante care inseamna foarte mult pentru tine s-ar putea ca in realitate sa pierzi contacte importante ce te pot ajuta in unele intreprinderi sau afaceri, semnifica lipsa de cunostinte si legaturi vitale in momente critice.

Visul in care iti pierzi date importante poate sa ilustreze in alte imprejurari si o instabilitate emotionala sau o dezamagire, s-ar putea ca sa nu simti reciprocitate din partea cuiva sau o sa simti neimplinire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.