Cristale norocoase pentru zodia Leu

0
426
Cristale norocoase pentru zodia Leu

Pentru nativii din zodia Leu cristalele norocoase sunt acvamarinul, jadul alb, chihlimbarul, ambra, diamantul galben cat si crisolitul sau olivina, si nu in cele din urma topazul. Totusi cele mai puternice pietre pentru cei nascuti sub semnul zodiei Leu sunt pietrele solare, deci cele guvernate de Soare si care desigur au si o culoare specifica, de regula galben – oranj.

Acvamarinul este un cristal cunoscut si sub pseudonimul de „apa marii” care are un rol foarte important in viata purtatorului, aducandu-i pace sufleteasca si intelegere cu cei din jur. Este foarte bun pentru cei nascuti in zodia Leu care lucreaza in domenii publice, in relatii cu oamenii, aducand mult curaj, putere de a lua cuvantul si de a rezolva situatii tensionate. El este cunoscut ca avand o energie benefica, feminina, corespunzatoare lui Yin, fiind un cristal dominat de Luna, folosit mai ales pentru purificarea sufletului cat si a mintii. In plus este foarte bun pentru cei care lucreaza in domenii artistice, precum teatrul, desenul, pictura, muzica, dand purtatorilor multa energie, creativitate si originalitate, putere de a intelege notiuni abstracte si fanteziste.

Acvamarinul

De asemenea, se spune ca acvamarinul protejeaza purtatorii mai ales cand pleaca la drumuri lungi, fiind o piatra benefica pentru cei care calatoresc pe mare sau pe calea aerului. De asemenea, acestui cristal i se mai asociaza meserii precum medicina, finantele, turismul, industria cinematografiei, aducand si putere de a accepta noul, de a fi bun in pozitia de lider in cadrul unei organizatii, deoarece incurajeaza exprimarea clara si creativa, solidara. Acvamarinul este o piatra pretioasa, atat ca si material cat si ca simbolurile, calitatile pe care le are, deoarece indemnul sau la creatie si la libertate de exprimare pare sa ii expuna pe purtatorii sau unor contexte sociale foarte favorabile.

Totodata este o piatra specifica si celor din zodia Pesti, Varsator si Scorpion, avand in vedere ca faciliteaza comunicarea cu medii misterioase, insa pe nativii din zodia Leu ii ajuta in special la intelegerea unor forme supreme de informatii din domeniul religiei, al spiritualitatii si al filosofiei, in general al educatiei. Si acest cristal ii protejeaza pe nativii din zodia Leu de eventuale atacuri cu energii negative, aducand relatii bune si facilitand comunicarea cu persoanele straine.

Citește și:  Parfum pentru zodia Sagetator

Acvamarinul ofera incredere in propria persoana, trezeste spiritul si ajuta mai ales in relatiile cu persoanele de sex opus, in plus alunga frica, temerile fata de anumite lucruri, fiind foarte recomandat celor care lucreaza ca si artisti, indeosebi actori, specialisti in relatii publice care trebuie sa vorbeasca sau sa tina discursuri unor grupuri mai mari si au trac. Stimuleaza miscarea si ajuta mai ales la cei suferinzi de boli de oase. Un alt cristal norocos pentru nativii din zodia Leu este si jadul alb pe care l-am discutat in cadrul articolului Cristale norocoase pentru zodia Capricorn sau Fecioara. Totusi trebuie mentionat ca pe nativii din zodia Leu ii ajuta la intarirea fortelor, la gasirea unui echilibru constant si a unei directii in viata.

Chihlimbarul

Chihlimbarul ii ajuta pe nativii din zodia Leu in cazul in care sunt bolnavi de angina, sau sufera de alte maladii de natura infectioasa, protejand sistemul respirator. Este o piatra foarte buna pentru femei in special deoarece le ajuta sa aiba o nastere mai usoara.

Crisolitul

Crisolitul, un alt cristal norocos pentru cei din zodia Leu, ajuta la o odihna placuta pe timpul noptii, fiind indicat ca si talisman mai ales pentru copii, care de regula au un somn agitat sau pentru adolescenti.

Topaz

Topazul este o piatra foarte norocoasa pentru nativii din zodia Leu deoarece ii protejeaza pe acestia in calatorii si mai ales atunci cand in viata intervine ceva nou, cand sunt in pragul unei schimbari majore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.