Interpretare vis in care apar Jocuri pe calculator

0
946
Interpretare vis in care apar Jocuri pe calculator

Interpretarea viselor in care apar jocuri pe calculator se refera de cele mai multe ori la imaginatia ta,la felul in care iti inchipui tu lucrurile, la nivelul fantezist pe care il ai. De regula jocurile de calculator din vis iti arata si felul in care traiesti viata, acest lucru fiind de regula proiectia imaginatiei tale.

Totusi avand in vedere ca sunt doar jocuri pe calculator se mai poate vorbi si despre fantezii dar de cele mai multe ori aici avem in vedere felul de a fi a unei persoane.

De exemplu daca visezi jocuri de viteza, de pilda curse de masini sau de orice alte autovehicule inseamna ca esti un om agitat, ai mereu nevoie de actiune.

jocuri pe calculator

Daca visezi ca joci jocuri de strategie inseamna ca esti o persoana meticuloasa si gandesti mult timp pana sa actionezi, ceea ce este bine deoarece vei reusi sa duci toate lucrurile la bun final.

Daca visezi ca joci jocuri cu razboi inseamna ca esti o fire foarte vulcanica si vei avea de suferit din pricina instinctului tau de cucerire, vrei sa ai totul insa nu tot timpul se poate, risti sa si pierzi atunci cand  miza este prea mare iar tu esti prea incapatanat.

Citește și:  Interpretare vis în care apare hochei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.