Interpretare vis in care apari cazand

0
2083
Interpretare vis in care apari cazand

Interpretarea viselor in care apari cazand. Daca vezi in vis arbori care cad inseamna ca ai parte de glorie, de marire si cand visezi comete cazand inseamna ca sperantele tale sunt desarte, ai parte de necazuri, de certuri, rascoala, razboi, chiar moarte.

In momentul in care te vezi cazand de pe bicicleta ori motoclicleta inseamna ca situatia ta financiara nu este stabila, iar daca in vis cazi din pat inseamna ca vei obtine o functie mare ce nu iti va aduce decat foarte multe griji si necazuri, multa bataie de cap.

Cand vezi file dintr-o carte care cad inseamna ca ai parte de neliniste iar fructele cazand in vis mai simbolizeaza si fericire.

cade pe zapada

Trebuie sa tineti seama si de simbolul fructelor care apar in vis. Daca visati ca dumneavoastra sunteti cel care cade intr-un crater de vulcan inseamna ca trebuie sa stati departe de cei care va duc la pierzanie iar atunci cand cadeti in fantana inseamna ca veti avea parte de multe griji, de suparari, de dusmanii.

Citește și:  Interpretare vis in care apare ceva deteriorat

Cand visati ca cadeti in mare inseamna ca va este teama de mare, aveti o frica fata de moartea in apa. Cand visati ca alunecati, cadeti in sant, inseamna ca veti intampina piedici mari, iar atunci cand cadeti intr-o lupta cu soldati inseamna ca va asteapta vremuri bune pe plan amoros.

Atunci cand visati ca cadeti/picati la un examen inseamna ca trebuie sa fiti mai atenti la intiative si daca va vedeti cazand pur si simplu inseamna nefericire si pierderi materiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.