Interpretare vis in care apare o pudra

0
657
Interpretare vis in care apare o pudra

Interpretarea viselor in care apare o pudra se face in functie de persoana care o foloseste. Daca un barbat viseaza ca se da cu pudra inseamna ca se va face de ras intr-un anume context, prietenii vor rade de el sau colegii de la locul de munca.

Daca o femeie viseaza ca se da cu pudra acest lucru ii accentueaza de fapt feminitatea, tendintele proprii de ingrijire, de infrumusetare.

Insa daca o femeie viseaza ca se da cu pudra intr-un spatiu public inseamna ca va avea probleme din cauza ca se afiseaza prea mult, este in centrul atentiei cui nu trebuie si se lasa devorata de barfe.

Daca visezi ca te dai cu pudra prea inchisa inseamna la fel ca te vei face de rusine iar daca te dai cu una prea deschisa inseamna ca cei din jur nu te prea observa esti o persoana prea fada, lipsita de amuzament si de interes cat si de alte calitati din punctul de vedere al celor din jur.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un diametru

Atunci cand visezi ca te dai cu pudra intr-o toaleta acest lucru tine de intimitatea ta si de faptul ca esti o persoana pudica, gratioasa. Daca visezi ca ti s-a spart oglinda de la pudriera inseamna ca vei avea un ghinion mare iar daca visezi ca iti scapi pudriera jos inseamna ca vei patimi o rusine.

Se mai zice ca daca te dai cu pudra intr-un spatiu intim te pregatesti de o noua iubire, de o noua cucerire. Daca visezi ca folosesti pudra pentru altcineva inseamna ca vei avea succes in relatiile interumane si nu neaparat cu persoanele de sex opus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.