Interpretare vis in care pici intr-o fantana

0
5212
Interpretare vis in care pici intr-o fantana

Interpretarea viselor in care pici intr-o fantana se refera la posibile dezechilibre emotionale, greutati in relatia amoroasa sau in alte legaturi de prietenie ori reflecta o decizie abrupta pe care o sa o iei intr-o problema importanta.

Daca visezi ca pici intr-o fantana atunci se poate ca in realitate sa ai griji materiale urgente si te zbati din rasputeri sa le rezolvi in cel mai scurt timp, de asemenea mai poate sa anunte si incurcaturi financiare neasteptate.

Visul in care apare o fantana poate sa simbolizeze un venit banesc neasteptat insa faptul ca pici in ea ar putea sa anunte faptul ca o sa-ti risipesti repede banii si nu o sa apuci sa savurezi pe deplin din placerea data de ei.

Visul in care pici intr-o fantana adanca poate sa prevesteasca si caderea intr-un pacat, o sa te lasi atras(a) intr-o treaba ispititoare, o sa pici in plasa cuiva, o sa te rapuna placerile, o sa cazi intr-o ratacire.

Fantana in vis simbolizeaza abundenta, bogatia, traiul fericit, mariajul reusit, semnifica placerea adevarata si izvorul tuturor bunatatilor atata timp cat este folosita cu cumpatare, este resursa spiritualitatii si a voiosiei asadar, picand in ea s-ar putea sa exprime o denaturare de la aceste percepte, o abatere, o graba prea mare pentru a reusi in ceva sau de a te infrupta cu lacomie din ceva ceea ce ar duce, implicit, la o “cadere” din starea echilibrata si din armonia vietii.

cazi in fantana

Visul semnifica posibila aparitie a unor suparari in aceste planuri, discutii cu persoane apropiate tie pe tema unor bani, niste imparteli care vor nemultumi una din parti, nefericire in relatia amoroasa sau in cazul in care nu ai o relatie s-ar putea sa te dezamageasca un prieten foarte bun.

Citește și:  Interpretare vis in care esti exorcizat sau cineva este exorcizat

Daca visezi ca pici intr-o fantana atunci s-ar putea ca in realitate sa nu iei in serios “principiul regenerativ” al vietii, cu alte cuvinte nu o sa respecti legile “naturale” intr-o afacere, o sa rupi echilibrul de forte care contribuie la perpetuarea si functionarea unei activitati.

Daca visezi ca pici intr-o fantana mai poate sa aiba legatura si cu sensbilitatea ta emotionala, o sa iti pierzi tandretea fata de cineva, o sa te zbuciumi sufleteste sau o sa provoci altora zbuciumare sufleteasca din neatentie sau din alte motive.

Visul se mai poate referi in alte situatii si la pierderea controlului in viata personala, evenimente care urmeaza o sa te destabilizeze intr-o oarecare masura, visul prezice nesiguranta vis a vis de o relatie sentimentala sau fata de casnicie, nesiguranta la serviciu din diferite motive, o sa pierzi controlul  asupra mijloacelor sau instrumentelor cu care iti castigi existenta si confortul, o sa te tulbure o schimbare de lucruri si situatii in asa masura incat o sa “pici” in depresie probabil.

Daca visezi ca pici intr-o fantana care este goala, lipsita total de apa, atunci in realitate s-ar putea sa ai o mare dezamagire din partea cuiva, o sa iti pui sperantele in cineva care o sa te pacaleasca, s-ar putea sa iti faci iluzii in privinta unei relatii sau in legatura cu promisiunile materiale ale cuiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.