Interpretarea astrogramei natale

0
671
Interpretarea astrogramei natale
Interpretarea astrogramei natale sursa: zaina.ro/ce-este-astrograma-natala-si-cum-se-calculeaza-te-tenteaza/

Asa cum am precizat si in cuprinsul altor articole, astrograma reprezinta mai mult decat o simpla harta astrala, ea reprezinta calitatile, viata, destinul unui nativ, fiind personalizata in functie de numarul de planete activate si in functie de casele astrologice active. Chiar daca in prezent exista numeroase mecanisme automatizate de calculare a unei astrograme, care arata implicit ascendentul si descendentul cat si toate aglomerarile de planete, pozitia stelelor si tipul casei in care acestea se afla, interpretarile cat mai bune se fac numai pe baza unor cunostinte pe care nici un  mecanism automatizat nu le poate face.

Atunci cand facem interpretarea unei astrograme incepem de la detaliile cele mai putin semnificative pentru a ajunge apoi la esenta simbolurilor, pentru a clasa fiecare tip de trasatura si pentru a putea realiza anumite coordonate atat in planul terestru, cat si in cel cosmic.

Astfel putem spune ca atunci cand incepem interpretarea unei astrograme mai ales daca suntem incepatori, trebuie sa tinem seama de o serie de criterii pentru a putea parcurge drumul cel bun si desigur pentru a ajunge la rezultate potrivite. Si astfel avem o anumita ordine impusa pentru a nu putea comite erori de nici un fel si desigur pentru a ne da seama de importanta si valoarea unor lucruri: atunci cand incepem vom face inainte de toate studierea fiecarui astru care ne apare in cadrul zodiacului, desigur primordiale sunt Luna si Soarele, ele avand o insemnatate mult mai mare.

In plus Soarele si Luna trebuie studiate si in relatie cu restul planetelor, cat si individual, iar astrele care se afla in pozitiile de exaltare si in domiciliu vor fi la fel de importante, insa ele trebuie sa fie mult mai atent studiate. Un alt pas ce urmeaza in interpretarea unei astrograme este cel in care se determina pozitiile caselor, pornind intai de la ascendent si ajungand la Mijlocul Cerului, deci la descendent. Tot aici va trebui sa fim mult mai atenti cu casele activate, deci care au deja planete in ele, si sa incercam sa stabilim relatiile dintre acestea si sa vedem influenta fiecaruia.

Citește și:  Cum seduci barbatul Varsator

Chiar daca nu le stiti pe de rost, va trebui sa va dati seama destul de bine si usor deoarece simbolurile se conserva. In plus veti gasi pe site-urile specializate semnificatia fiecarei pozitii. Un alt pas pe care trebuie sa il facem in interpetarea unei astrograme natale este si acela conform caruia determinam pozitia fiecarui astru in case, acordand o importanta mult mai mare astrelor care sunt situate in case I, X, VII si IV.

Apoi vom studia toate aspectele care se formeaza intre planete si in cele din urma ne putem raporta si la zodii. Desigur ca un astrolog cu experienta va putea foarte usor sa faca interpretarea unei astrograme si va putea adauga toate detaliile necesare, insa pentru incepatori este suficient sa ne oprim asupra acestor aspecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.