Interpretare vis in care apare o cagula

0
274
O cagula Sursa: dumasbike-sport.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare o cagula. Visul in care apare o figura care poarta cagula se rezuma la amenintare. Acesta reprezinta si un aspect invizibil al personalitatii, care ar trebui sa fie dezvaluit, ori o persoana ascunsa fata de tine.

O cagula Sursa: dumasbike-sport.blogspot.com
O cagula
Sursa: dumasbike-sport.blogspot.com

Mai poate simboliza si nevoia de securitate, de protectie, iar daca te visezi pe tine purtand o cagula inseamna ca iti asumi responsabilitatea sa termini activitatile in care esti implicat/a iar in cazul in care aceste activitati nu-ti sunt pe deplin satisfacatoare atunci e posibil sa fie nevoie sa te folosesti de intentii ascunse pentru a scoate ceva bun din ele.

Atunci cand visati ca un copil poarta o cagula ca sa se apere de frig inseamna ca iti ascunzi partea copilaroasa de tine, vrei sa pari mai matur decat esti. De multe ori persoanele care poarta o cagula in vis reprezinta o parte a caracterului nostru pe care vrem sa o inecam, vrem sa alungam ceea ce nu ne place la noi. De exemplu daca visam un om frivol, care ne provoaca dezgust inseamna ca avem ceva din acel om si din acest motiv trebuie sa ne mascam, sa adoptam un alt comportament.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un bordel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.