Interpretare vis in care scoti sunete de animale

0
237
Interpretare vis in care scoti sunete de animale

Interpretarea viselor in care scoti sunete de animale se refera la situatii in care ori o sa-ti ofensezi prietenii sau alte persoane ori o sa-i incanti prin vorbele si faptele tale.

Visul in care scoti sunete de animale poate sa duca direct cu gandul la apucaturi similare cu ale animalelor respective pe care o sa le ai fata de niste oameni in anumite situatii, pot sa fie fapte placute care sa incante auditoriul sau pot sa fie fapte marsave care o sa iti creeze probleme grave de imagine pe viitor.

Visul in care scoti sunete de pasare, adica scoti triluri poate sa exprime vorbe desarte despre alte persoane sau vorbe frumoase, o sa spui ceva ce va ajunge si la urechile altora iar in acest fel poti sa te astepti ori la laude ori la admonestari din partea colegilor, prietenilor sau a altor persoane care iti apar in vis.

Daca scoti in vis sunete de magarus atunci trebuie sa fii foarte atent(a) la ceea ce spui in prezenta unor persoane deoarece exista sanse mari ca sa le jignesti, poti sa jignesti fara sa vrei, visul nu sugereaza nicio intentie in acest sens, se poate ca din neatentie sau entuziasm sa spui vorbe nepotrivite fata de o persoana care nu gusta deloc genul tau de glume.

sunete de animale

Daca visezi ca scoti sunete de leu s-ar putea ca in viata reala sa te roada putin mai mult invidia pe alte persoane care au succes mai mare ca si tine, o sa te apuce gelozia pe cineva, mai ales daca in viata reala ai un partener sau o partenera mai libertina atunci cu siguranta in curand o sa se iveasca ocazia ideala de a te face sa iti pierzi mintile si sa faci o scena de toata frumusetea.

Citește și:  Interpretare vis in care cineva iti daruieste o potcoava

Visul in care scoti mormaituri de urs poate sa exprime faptul ca intr-o situatie o sa subjugi vointa cuiva, o sa abuzezi de cineva, o sa uzezi de puterea sau de pozitia ta pentru a influenta sau folosi o persoana apropiata sau un coleg sau oricine altcineva, depinde in ce imprejurare apare persoana respectiva in vis.

In aceasta ipostaza s-ar putea ca in scurt timp sa te folosesti de priceperea si vointa ta ca sa iti supui o persoana care te va considera apoi un adevarat dusman, asa ca mare grija la cum te comporti.

Daca visezi ca scoti sunete de lup atunci este posibil ca in realitate sa treci prin adevarate pericole, te pandesc creditorii sau treci printr-o perioada cu mari greutati, o sa te incolteasca toti inamicii tai dintr-o data ca si cum ar fi intelesi, visul prevesteste o perioada mai ingrijoratoare pentru tine din punct de vedere material.

In cazul in care urli la alta persoana care iti apare in vis atunci este posibil ca sa ii provoci tu acelei persoane o adevarata drama, poti sa o incoltesti in virtutea unor datorii pe care le are fata de tine sau din orice alt motiv real sau inventat, visul este un semn si un indemn la a fi mai bland(a) si mai cumpatat(a) cu semenii tai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.