Interpretare vis in care apare un zid

0
21678
Interpretare vis in care apare un zid

Interpretarea viselor in care apare un zid. Atunci cand visezi un zid inseamna ca ti se vor implini toate visele si vei trai mult si vei fi sanatos, insa numai daca te vezi pe tine zidindu-l pentru ca in caz contrar el reprezinta o piedica ce vine odata cu un mare necaz. Atunci cand visezi ca zidesti o casa, la fel, e semn de fericire.

Daca te visezi ca stai pe un zid inseamna ca esti stapan pe propria ta viata, esti stabil si iti merge bine pe toate planurile, ai conditii bune de trai, pe toate planurile, financiar, social, amoros.

Atunci cand visezi o serie de ziduri faramate, daramate, inseamna ca nu stii sa apreciezi corespunzator pe cei din jur, e posibil sa fii prea usor de manipulat, ceea ce iti va crea probleme iar cand in vis vezi ziduri imense, care iti impiedica vederea inseamna ca vei fi implicat in discutii aprinse cu cei dragi.

Se mai spune ca zidul din vis reprezinta si o iubire nesabuita iar daca visezi ca tu ridici un zid e posibil sa fie si un semn negativ, luand in considerare sa iti pui singur obstacole in viata.

Daca visezi ca darami un zid inseamna ca nu esti o persoana stabila, ai multe neplaceri in viata cauzate de acest fapt, un zid daramat deja in vis reprezinta multe necazuri iar daca visezi un zid de casa, deci o locuinta care nu este construita in intregime, inseamna ca vei avea parte de o pierdere.

zid

Un zid daramat al unei cetati poate sa simbolizeze un deces, iar daca visezi un zid in jurul caruia se afla apa inseamna ca vei pierde sprijinul unei persoane importante. In cazul in care visezi ca mergi incet pe un zid mic, ingust inseamna ca viata iti va aduce neplaceri, poate chiar pierderi mari, acelasi lucru insemnand si un zid care se prabuseste.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o jartiera

Pe de alta parte, un zid prabusit deja poate sa simbolizeze izbanda ta asupra unei greutati la locul de munca iar daca visezi ca sari peste un zid inseamna ca viitorul iti este luminat, nu vei avea probleme. Atunci cand visezi ca stai ganditor pe un zid mic inseamna ca daca ai rabdare vei reusi sa faci foarte multe in viata, iar daca visezi ca urci pe un zid inalt inseamna ca cineva te iubeste in secret.

Pe de alta parte daca visezi ca urci pe un zid foarte mare fara sa ai greutati inseamna ca iti va merge bine la locul de munca. Zidul din vis mai poate simboliza si faptul ca ne simtim izolati, singuri. Puteti consulta si simbolul pentru cuvantul „perete”.

Daca o femeie viseaza ca se ascunde in spatele unui zid inseamna ca alegerile pe care le-a facut in viata o fac sa se rusineze, iar daca viseaza ca urca un zid mare inseamna ca alegerile sale o vor face sa se simta implinita. Pe de alta parte, daca o femeie foarte tanara viseaza ca se plimba pe langa un zid inseamna ca este foarte atragatoare insa pentru acest lucru depune prea mult efort, chiar daca cei din jur o apreciaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.