Interpretare vis in care esti exorcizat sau cineva este exorcizat

0
3686
Interpretare vis in care esti exorcizat sau cineva este exorcizat

Interpretarea viselor in care esti exorcizat sau cineva este exorcizat face referire in ansamblu la tentativa de a prelua controlul asupra vietii sau actiunilor tale, la fel si in cazul altei persoane.

Daca visezi ca cineva te exorcizeaza atunci ste foarte posibil ca in viata reala sa ceri ajutorul cuiva apropiat pentru a te scapa de niste probleme majore, cauti calea de a reveni la un stadiu anterior si pentru aceasta ai nevoie de interventia cuiva.

Daca visezi asa ceva exista posibilitatea sa in curand sa te reintorci la o forma anterioara de a gandi sau a munci, ceea ce faci in prezent este total gresit, e ca si cum cineva ar fi luat in stapanire actiunile tale fara voia ta si nu te mai recunosti in ceea ce faci, ai nevoie de o “eliberare” a mintii de influente nefaste, ai nevoie sa iti limpezesti viata pentru a decide ce masuri sau atitudine sa iei in diferite circumstante.

Daca visezi ca cineva te exorcizeaza, de exemplu un prieten, atunci o sa ai un ajutor nesperat si vital din partea acelei persoane pentru a te repune pe picioare intr-o afacere, intr-o situatie mai deosebita, intr-o relatie dezastruoasa.

Visul are aceleasi conotatii in cazul oricarei persoane care te ajuta in vis cu exorcismul, poate sa fie un parinte, un frate, o sora, un preot, o persoana necunoscuta care in realitate reprezinta o persoana reala sau, in alte circumstante, prin trasaturile definitorii care o caraterizeaza exprima astfel planul pe care doresti sa il cureti sau incerci sa il aduci la o forma anterioara.

Citește și:  Interpretare vis in care esti un spion sau spionezi pe cineva

exorcizare

Daca in vis un preot te exorcizeaza atunci mai degraba este vorba de planul spiritual sau mental pe care o sa ti-l stabilizezi, s-ar parea ca in realitate esti cam confuz(a) in aceasta privinta si simti nevoia de o reechilibrare.

Daca visezi ca esti exorcizat(a) de o sora atunci in realitate s-ar putea sa simti nevoia stringenta de a-ti pune in valoare latura “feminina” a personalitatii, trebuie sa te apleci asupra lucrurilor frumoase din viata si in acest sens o sa te sprijine cineva, o sa iti deschida ochii si calea la o noua dimensiune a fiintei tale, una mai frumoasa, mai calda, mai armonioasa, mai tandra.

Visul in care un cunoscut de-al tau este exorcizat exprima procesul prin care acea persoana va reveni in curand la ganduri mai bune fata de tine sau intr-o situatie mai speciala, cineva o sa o convinga de faptul ca este mai bine sa procedeze in virtutea propriilor idei si nazuinte fara alte influente sau interese exterioare.

Visul in care vezi cum un parinte de-al tau este exorcizat poate sa semnifice faptul ca in scurt timp unul din parinti o sa revina asupra unor decizii si o sa fie un fapt pozitiv pentru toata lumea, semnifica revenirea la ganduri mai bune, retractarea unor decizii care nu aduc nici un bine familiei.

Visul in care vezi cum este exorcizat iubitul sau iubita ta poate sa ilustreze de fapt in realitate revenirea la o forma de intelegere mai buna in cuplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.