Interpretare vis in care apare un protocol

0
542
Interpretare vis in care apare un protocol

Interpretarea viselor in care apare un protocol se refera de cele mai multe ori la rutina, la continuitatea unor activitati cat si la conduita unor persoane.

Daca visezi ca faci parte din protocolul unei firme acest lucru se refera de cele mai multe ori la ideea de apartenenta insa daca visezi ca tu esti cel care organizeaza protocolul acest lucru poate sa simbolizeze faptul ca tu esti liderul echipei in care te afli, tu trebuie sa initiezi lucruri.

Pe de alta parte insa protoculul mai poate sa faca referire si la chestiunile juridice, acesta fiind in cazul de fata initierea unor acte.

protocol

Putem spune in acest caz ca e posibil sa inchei un nou contract, sa semnezi o hotarare sau sa iei decizii importante ata pentru tine cat si pentru cei din jur.

Daca visezi ca dai curs unui protocol festiv inseamna ca vei lua parte la o reuniune de familie, insa in functie de ceea ce iti apare in cadrul protocolului se pot interpreta si circumstantele reuniunii.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o piatra

Totusi protocolul are o tenta politica sau cel putin diplomatica iar din acest punct de vedere ne putem raporta stricta la locul de munca, deci tine de actualul tau job cat si de schimbarile ce pot interveni acolo.

Daca visezi ca trebuie sa initiezi protocolul pentru o sedinta inseamna ca tu vei propune iar altii vor dispune ordinele. Insa daca visezi ca esti inafara lor e posibil ca deciziile sa te vizeze strict pe tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.