Interpretare vis in care apare o boala

0
10691
Interpretare vis in care apare o boala

Interpretarea viselor in care apare o boala. Atunci cand visati o boala inseamna ca aveti parte de neplaceri, de suparari, acesta fiind un avertisment pentru sanatate, trebuie sa va sporiti atentia asupra propriei persoane iar boala mai poate insemna si intarzieri, piedici puse in diverse situatii, pericole iminente, care apar din exterior.

Se mai spune ca boala mai reprezinta si un gol sufletesc, iar atunci cand visati ca sunteti bolnav de inima inseamna ca aveti probleme in dragoste. Daca visati ca aveti o boala la ochi inseamna ca in viata trebuie sa priviti o persoana de langa dvs. cu alti ochi, deoarece v-ati format o impresie gresita despre ea.

Daca visati boala la stomac inseamna ca trebuie sa digerati mai bine un lucru inainte sa il clarificati sau sa il finalizati, nu luati decizii pripite.

Atunci cand visezi ca cineva este bolnav inseamna ca trebuie sa ai grija la tot ceea ce faci, sa nu te lasi atras in jocurile vietii, care se pot dovedi a fi ilicite. Unii talmacitori de vise sunt de parere ca boala din vis poate sa reprezinta o perioada favorabila, incununata cu multe placeri.

boala

Se spune ca daca visezi ca ai un colaps inseamna ca vei avea grave probleme de sanatate iar daca visezi ca ai o durere de cap inseamna ca vei reusi sa faci multi bani in viata, te vei descurca in toate.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o durere

Durerea de stomac din vis reprezinta multa veselie, o perioada plina de realizari iar daca visezi ca tii un regim dupa o anumita boala inseamna ca te resemnezi, nu mai vrei sa lupti insa in acelasi timp simbolizeaza si o serie de griji care nu au fundamente.

In cazul in care visezi ca un prieten apropiat are o boala inseamna ca vei trece printr-o perioada mai grea insa aceasta nu va fi lunga iar daca visezi ca rudele tale sunt bolnave inseamna ca toate obstacolele din viata dispar, ai drumul liber sa faci ceea ce vrei.

Atunci cand visezi ca esti in convalescenta dupa o boala inseamna ca trebuie sa ai mai multa grija de tine iar daca visezi ca suferi de la o boala grea inseamna ca trebuie sa fii foarte atent pe cine accepti in viata ta, mai ales in planul iubirii si sa fii cu ochii in patru la locul de munca, e posibil sa ai colegi care vor sa te insele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.