Interpretare vis în care apare o boală

0
10782
Interpretare vis in care apare o boala

Atunci când vă visați o boală, înseamnă că aveți parte de neplăceri, de supărări. Acesta fiind un avertisment pentru sănătate, trebuie să vă sporiti atenția asupra propriei persoane. Iar boala mai poate însemna și întârzieri, piedici puse în diverse situații, pericole iminente, care apar din exterior.

Se mai spune că boala mai reprezintă și un gol sufletesc. Iar atunci când visați că sunteți bolnav de inimă, înseamnă că aveți probleme în dragoste.

Dacă visați că aveți o boală la ochi, înseamnă că în viață trebuie să priviți o persoană de lângă dumneavoastră cu alți ochi, deoarece v-ați format o impresie greșită despre ea.

Dacă visați boală la stomac, înseamnă că trebuie să digerați mai bine un lucru înainte să-l clarificați sau să-l finalizați. Nu luați decizii pripite.

boala

Atunci când visezi că cineva este bolnav, înseamnă că trebuie să ai grijă la tot ceea ce faci, să nu te lași atras în jocurile vieții, care se pot dovedi a fi ilicite. Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că boala din vis poate să reprezinte o perioadă favorabilă, încununată cu multe plăceri.

Se spune că dacă visezi că ai un colaps, înseamnă că vei avea grave probleme de sănătate, iar dacă visezi că ai o durere de cap, înseamnă că vei reuși să faci mulți bani în viață, te vei descurca în toate.

Durerea de stomac din vis reprezintă multă veselie, o perioadă plină de realizări. Iar dacă visezi că ții un regim după o anumită boală, înseamnă că te resemnezi, nu mai vrei să lupți. Însă în același timp, simbolizează și o serie de griji care nu au fundament.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un ghid

În cazul în care visezi că un prieten apropiat are o boală, înseamnă că vei trece printr-o perioadă mai grea, însă aceasta nu va fi lungă.

Iar dacă visezi că rudele tale sunt bolnave, înseamnă că toate obstacolele din viață dispar, ai drumul liber să faci ceea ce vrei.

boala

Atunci când visezi că ești în convalescență după o boală, înseamnă că trebuie să ai mai multă grijă de tine.

Iar dacă visezi că suferi de la o boală grea, înseamnă că trebuie să fii foarte atent pe cine accepți în viața ta, mai ales în planul iubirii, și să fii cu ochii în patru la locul de muncă; e posibil să ai colegi care vor să te înșele.

Visul în care apare o boală poate fi un reflector al stresului, anxietății sau temerilor tale interioare. Cu toate acestea, nu toate visele cu boli sunt negative. Ele pot fi și o modalitate a subconștientului tău de a-ți semnala nevoia de vindecare sau transformare interioară.

Un astfel de vis ar putea fi și o invitație la auto-reflectare și la identificarea aspectelor din viața ta care necesită mai multă atenție. În cazul în care boala este gravă sau simți că nu mai poți scăpa de ea, sentimentele de vulnerabilitate sau impotență pot fi amplificate. Pentru aprofundare, citește și despre interpretarea visului în care afli că ai o boală gravă și nu mai poți scăpa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.