Interpretare vis in care apare o alunecare

0
3306
Interpretare vis in care apare o alunecare

Interpretarea viselor in care apare o alunecare. Atunci cand visezi o alunecare de teren inseamna ca ti-e frica de modificarile ce pot aparea in viata ta, insa vei reusi sa faci fata unei situatii foarte grele, daca reusesti sa te stapanesti.

Alunecarea de teren din vis prevesteste si multa nesiguranta in viata reala, teama ca aceasta poate sa ia o intorsatura grava si radicala, mai ales la locul de munca, avand si posibile pierderi financiare.

Atunci cand visezi ca aluneci pe gheata inseamna ca ti-e frica sa iei decizii, te afli in fata unei stagnari, ti-e teama sa nu gresesti in privinta aprecierilor fata de persoana iubita. Alunecarea pe gheata din vis mai poate prevesti si faptul ca esti mult prea atent fata de partenerul de viata si ii acorzi prea mult timp, ceea ce il sufoca, ar trebui sa-i mai oferi si putin spatiu pentru sine.

In cazul in care visezi ca aluneci pe o alta suprafata inseamna ca vei avea parte de surprize, poate urate, care starnesc hilarul. Pe de alta parte, se mai spune ca atunci cand visati ca alunecati pe parchet inseamna ca vi se vor inapoia niste bani pe care cu mult timp in urma i-ati dat imprumut cuiva.

Citește și:  Interpretare vis in care apare intalnire

Daca visezi ca aluneci pur si simplu inseamna ca nu esti sigur pe tine, nu stii ce decizii sa iei si te pierzi in amanunte sau ca faci promisiuni de care nu te tii iar asta va rani persoanele dragi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.