Interpretare vis in care apare o moara

0
1935
Interpretare vis in care apare o moara

Interpretarea viselor in care apare o moara. Moara din vis ar trebui sa fie un mare semn de intrebare deoarece ea este simbolul iluziilor, al viselor irealiste care sunt foarte greu sau chiar imposibil de realizat.

Moara mai reprezinta si faptul ca in realitate cel care o viseaza, ignora adevarul, prefera sa se minta singur, numai ca sa ii fie bine, vede numai ce ar vrea el sa vada doar pentru a nu suferi din cauza dreptatii.unii talmacitori de vise sunt de parere ca moara din vis prevesteste numai de bine, cat si faptul ca va veti casatori in curand.

Daca visezi o moara care macina inseamna ca vei avea bani ai multi, daca visezi o moara de apa inseamna ca vei reusi sa rezolvi ceva la locul de munca, iti termini treburile cu noroc, o mara de cafea inseamna ca vei avea multe lipsuri iar o moara de grau inseamna ca destinul iti va fi favorabil si vei avea noroc in toate.

O moara de vant daca iti apare in vis inseamna ca vei avea cateva mici dispute, nu vei reusi sa finalizezi ceea ce ti-ai propus si vei face unele calatorii pline de ghinion, o moara de vant cu palete insa reprezinta faptul ca te dedici unei cauze esuate din start.

moara

Daca visezi o moara stricata inseamna ca ai neintelegeri in cuplu, daca visezi o moara la care se lucreaza inseamna ca iti faci toata treaba cu mult spor si drag, daca visezi ca macini la moara inseamna ca vei avea cateva greutati in viata foarte mari insa se mai spune si ca prevesteste moarte, daca visezi ca macini putin la moara inseamna ca desi vei avea foarte multi bani in viata nu vei fi implinit pe alte planuri.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un hol

O moara oprita in vis reprezinta multa tristete, o moara care nu functioneaza inseamna ca nu iti merge nimic bine la locul de munca, trebuie sa depui putin efort ca sa iesi din situatiile urate, o moara parasita reprezinta o mare pierdere financiara iar o moara a carei roata se opreste in visul tau reprezinta multe greutati.

Daca visezi o moara care sta pe loc inseamna ca esti un om lipsit de chef, nu vrei sa faci nimic, daca visezi ca esti la moara inseamna ca iti place sa te dedici trup si suflet activitatilor tale iar daca visezi ca detii o moara si ea nu merge inseamna ca ai multe certuri in casa, familia ta nu este unita si nici nu va fi.

Daca te visezi in apropierea unei mori de apa inseamna ca vei avea mult noroc, o viata in general buna iar daca te visezi langa o moara de vant aceasta aduce multe castiguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.