Interpretare vis in care apare un scai

0
1000
Interpretare vis in care apare un scai

Interpretarea viselor in care apare un scai. Atunci cand visezi scai inseamna ca vei avea parte in curand de tradare, daca visezi ca culegi scai inseamna ca esti lenes sau vei fi delasator iar daca visezi ca te intepi in scai inseamna ca vei avea parte de cearta.

Cand visezi ca mananci scai inseamna ca neamurile tale iti vor face in curand o vizita la care nu te astepti. Scaiul din vis mai inseamna si ca vei fi inselat de prieteni, ia daca visezi ca il aduni inseamna ca nu ai chef de nimic in viata si stai mereu degeaba ceea ce te va duce la pierzanie.

In cazul in care visezi ca te intepi intr-un scai inseamna ca vei intra in discutii aprinse cu cineva apropiat.

scai

Scaiul din vis mai reprezinta si faptul ca nu esti un om fidel, ori cei din jur nu iti sunt credinciosi, daca visezi ca esti plin de scai inseamna ca vei avea grave probleme de sanatate si nu iti vei mai puta reveni prea curand.

Citește și:  Interpretare vis in care apare desirat

Daca visez scai pe alte persoane inseamna ca ti se vor pune piedici in tot ceea ce vrei sa faci si vei avea niste castiguri intarziate.

Daca visezi ca vrei sa dai un scai jos de pe tine si nu poti inseamna ca cineva sta dupa tine in permanenta, este umbra ta, poate fi seful de la locul de munca care se tine mereu de capul tau si nu iti da pace poate sa fi eun prieten bun care vrea sa iti atraga atentia la fiecare pas sau poate fi o persoana de sex opus care vrea sa te cucereasca, varinatele fiind multiple, insa trebuie luata in considerare expresia „a se tine scai de cineva”.

Se mai spune ca atunci cand visezi scai inseamna ca vei fi implicat in unele discutii in contradictoriu pe care trebuie sa incerci sa le eviti cu calm si diplomatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.