Interpretare vis in care apare un oras

0
80
Un oras Sursa: ciprianabucur.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un oras. Atunci cand visezi un oras foarte mare inseamna ca vei face un drum din care vei avea foarte multe de castigat, vei cunoaste oameni interesanti si plini de entuziasm care iti modifica total perceptia fata de viata ta. In cazul in care visezi ca iti apare un oras din senin in vis inseamna ca ai vise mult prea mari, esti un om abitios insa e posibil ca nu totul sa ti se implineasca.

Un oras Sursa: ciprianabucur.blogspot.com
Un oras
Sursa: ciprianabucur.blogspot.com

Daca visezi un oras care arde inseamna ca ti se va intampla ceva rau si vei avea un necaz. In cazul in care visezi un oras incendiat inseamna ca ti se pun foarte multe piedici in viata, cineva vrea sa te corupa, sa nu progresezi si sa te injosesti.

Daca visezi un oras daramat de cutremur inseamna ca vei avea multe pierderi in viata, cei din jur nu te vor sprijini la nevoie si din pacate vei ramane singur, te vei certa cu toata lumea. In cazul in care visezi ca stai intr-un oras foarte mare inseamna ca vei fi implicat in multe probleme, toate relele se vor tine lant de tine iar daca visezi ca mergi intr-un oras inseamna ca vei avea parte de o suma de bani foarte mare pe care o vei castiga prin munca cinstita.

Daca visezi ca te plimbi prin oras inseamna ca vei avea foarte multe esecuri in viata iar daca visezi ca traiesti intr-un oras foarte mare inseamna ca vei reusi sa iti duci la bun final toate planurile si sa iti implinesti toate visele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here