Interpretare vis in care apare o mlastina

0
5910
Interpretare vis in care apare o mlastina

Interpretarea viselor in care apare o mlastina. Atunci cand visezi o mlastina inseamna ca in realitate te vei confrunta cu situatii total neplacute, ai o mare lipsa de chef de viata, esti sau vei fi cuprins de multa lene, de oboseala iar toate acestea nu-ti pot face decat rau, mai ales in viata sociala. Se mai spune ca atunci cand visezi o mlastina nu te poti deschide prea bine din punct de vedere sentimental iar din acest motiv nici nu acorzi destula incredere in persoana de langa tine.

Daca visezi ca esti prins intr-o mlastina inseamna ca nu mai faci fata la activitatile de zi cu zi, esti mereu obosit insa te zbati in continuare chiar daca nu mai ai resurse nici fizice si nici psihice ca sa poti continua, preferi sa te chinui in zadar decat sa iei masuri iar in cele din urma nu doar tu vei avea de suferit ci si cei din preajma ta mai ales colegii de la locul de munca.

Visul in care iti apare o mlastina mai poate sa reprezinte si probleme de sanatate din care nu mai poti iesi, simti ca nu te mai faci bine.

Mlastina din vis insa are si mai multe intelesuri, ea fiind vazuta asemeni unei capcane, e posibil sa fii prins intr-o situatie riscanta din care nu mai poti iesi, ai greutati foarte mare carora nu le mai faci fata, ai foarte mult stres adunat de la locul de munca si e posibil sa ii faci pe cei care nu trebuie sa sufere.

Mlastina mai poate fi vazuta si ca un impas psihic, nu mai ai idei pentru a da randament la locul de munca, pierzi vremea aiurea, depui mult efort si nu se vede nimic pe de urma ta, nu ai nimic de cules.

mlastina

Daca visezi o mlastina foarte mare inseamna ca trebuie sa treci printr-o serie de experiente foarte urate pentru a te forma insa in cele din urma vei fi un om puternic, daca visezi ca traversezi o mlastina inseamna ca treci printr-o vreme incarcta cu greutati si ganduri care nu iti dau pace iar daca visezi ca blochezi in mlastina inseamna ca cei din jurul tau nu sunt satisfacuti de tine sau de caracterul tau.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un liliac

Mlastina din vis mai poate fi interpretata insa si in sens pozitiv, spun unii talmacitori de vise, ea este chiar un izvor al bogatiilor, indiferent de ce natura ar fi ele, indica adesea feminismul, puterea de crea, de a da nastere, mai ales in traditiile grecesti, insa in alte traditii precum la budhisti, mlastina este vazuta asemeni unei desfatari, asemeni pasiunii care ia nastere intre doi oameni de sexe opuse.

Se mai spune inca sa mlastina este apa impura, deci e ca si cum ai visa apa tulbure care desigur ca aduce nenorociri, iar daca visezi ca admiri o mlastina inseamna ca esti foarte debusolat, esti confuz si cei din jur nu te ajuta deloc, mai degraba te acuza.

Trebuie sa mai tinem seama atunci cand vorbim de mlastina si de faptul ca pe ea nu se poate construi nimic, deci aici putem discuta desigur si despre imposibilitatea de progres, despre incapacitatea omului de a face ceva bune, ceva care sa ii aduca profit.

Insa daca te visezi intr-o mlastina in care ai intrat aproape pana la mijloc inseamna ca vei intra in multe dispute cu prietenii, cu familia, pare ca nimic si nimeni nu te va mai putea tempera si intelege. Insa in momentul in care visezi ca cineva vrea sa te ajute sa traversezi o mlastina, iar in cele din urma reusiti inseamna ca veti reusi sa treceti peste anumite dificultati si rezolvati cele mai grave probleme care de multa vreme nu va dau pace.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.