Interpretare vis in care morti se scoala si ies din pamant

0
1667
Interpretare vis in care morti se scoala si ies din pamant

Interpretarea viselor in care morti se scoala si ies din pamant face referire la acumulare de experienta si asimilare de cunostinte necesare pentru tine la un moment dat in viata, ori intr-un anumit domeniu de activitate.

Visul care are o asemenea scena terifianta nu inseamna deloc ceva negativ, in majoritatea intepretarilor semnifica lucruri benefice, intalniri placute, vesti care te vor bucura si care te vor ambitiona in cariera sau in afaceri.

A visa asa ceva indica faptul ca in viata reala o sa petreci o perioada acumuland vaste cunostinte pe care le vei fructifica in diferite moduri. Daca visezi ca pamantul din care ies morti este moale si proaspat inseamna ca in curand s-ar putea sa afli secretele cuiva apropiat, daca pamantul este tare si batatorit atunci este un semn ca informatii esentiale pentru tine vor iesi la iveala de unde te astepti mai putin.

Daca ai de gand sa intreprinzi ceva si nu esti hotarat(a) inca visul te anunta ca decizia o sa o iei in scurt timp datorita unor amanunte care te vor ajuta decisiv in luarea deciziei.

In cazul in care mortii sunt imbracati cu haine colorate atunci este un semnal ca poti sa te astepti la transformari importante in viata ta din toate punctele de vedere. Insa toate aceste transformari sunt ca niste efecte ale unor experiente ori informatii dobandite in timp sau aflate pe moment.

mortii se scoala si ies din pamant

De exemplu, s-ar putea intampla ca sa fi admis(a) in urma unui examen pe care l-ai dat de mai multe ori in trecut insa nu ai reusit, este posibil ca la locul de munca sa fii promovat pe neasteptate de catre superiorii care ti-au observat timp indelungat staruinta si inventivitatea in pofesie.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un juramant

De asemenea, s-ar putea ca in viata reala sa ai un asemenea noroc incat sa castigi ceva concurs cu premii sau chiar la jocuri de noroc.

Intr-o alta ordine de idei acest fel de vis mai poate simboliza si vechi cunostinte pe care nu le-ai mai vazut de foarte mult timp si care isi vor face aparitia in viata ta intr-un mod neasteptat si placut totodata.

Daca in vis recunosti o anumita persoana printre mortii care ies din pamant ar putea sa sugereze faptul ca anumite probleme sau calitati legate de persoana respectiva se vor manifesta in viata ta.

In cazul acesta, daca visezi cumva o ruda bogata atunci este posibil sa experimentezi o perioada foarte imbelsugata, daca vei recunoaste o sora sau un frate atunci este posibil sa iti manifesti un atasament neobisnuit fata de o persoana din anturajul tau.

In cazul in care visezi un bunic s-ar putea sa dobandesti o calitate anume de a intelege lucrurile mult mai profund. De asemenea, daca eventual recunosti un anumit jucator la vreo echipa se poate sa ai nevoie de spirit de echipa pentru a reusi intr-o anumita activitate.

Exemple de acest gen pot continua la nesfarsit, importante sunt atributele si calitatile celor pe care ii vezi iesind din pamant pentru ca simbolizeaza nevoia ta de a poseda acele calitati si de a le intrebuinta cu folos in viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.