Interpretare vis în care vezi unt

0
311

O persoană care visează unt ar trebui în primul rând să fie atentă la toate detaliile visului, pentru că și cele mai nesemnificative dintre ele contează într-o interpretare. De obicei dacă visezi unt mâncând înseamnă stări de greață și vărsături.

Untul se folosește frecvent la prepararea sandvișurilor nutritive, iar de multe ori apare în vis în această variantă. Dacă visezi cum mănânci o felie de pâine cu unt, arată că nu ar trebui să-ți faci griji în legătură cu anumite tranzacții din viața reală. Visul prezice profituri semnificative și succes în afaceri.

Dacă în vis felia de pâine nu este cu unt, dar este unsă cu ulei, înseamnă răcirea relațiilor cu cei dragi. Uleiul în vis poate prezice o ceartă cu o persoană din familie, sau anumite conflicte cu prietenii sau cu rudele.

Un pachet cu unt în vis este semn că vei avea parte de necazuri în viitorul apropiat. Cel mai sigur este vorba despre probleme financiare; untul semnifică pierderile într-un asemenea vis. Doar dacă untul este cu ciocolată în vis se poate spune că este vorba despre prosperitate și câștig.

Dacă visezi bucăți de unt în vis este semn rău, pentru că este posibil ca în realitate relația cu persoana iubită să se deterioreze, iar conflictul să fie provocat de ea. În concluzie, acest vis simbolizează despărțirea de persoana dragă, însă nu se știe dacă despărțirea va fi temporară sau definitivă.

Dacă în vis iei o bucată de unt mare este semn că vei avea succes la bani, îți vei îmbunătăți situația financiară, vei avea succes în carieră, vei avansa la job, vei primi o mărire de salariu ori un premiu în bani.

Alte interpretări ale viselor cu unt:

  • Visul în care mănânci unt și ești fericit, înseamnă că vei câștiga un proces și vei avea parte de evenimente plăcute în realitate. Visul este semn de profituri neașteptate, de o bună comunicare cu oameni interesanți și importanți pentru tine.
  • Dacă mănânci unt în compania unei persoane pe care o cunoști, semnifică faptul că ea te va ajuta în rezolvarea unei probleme importante în viața reală. Dacă nu cunoști acea persoană din vis, atunci ajutorul îl vei primi din partea cuiva de la care nu te aștepți. Străinii în vis simbolizează și noroc din surse neașteptate.
  • Visul în care mănânci clătite cu unt înseamnă că vei fi trădat de cineva în curând. Acest vis simbolizează faptul că o persoană dragă te va dezamăgi, ea va face o faptă rea, care îți va produce o durere amară.
Citește și:  Interpretare vis in care ai inventat ceva important ce va schimba lumea

Visele în care apar vase cu unt au următoarele interpretări:

  • Vasul în care este terci cu unt (respectiv hrișcă, orez sau fulgi de ovăz cu unt) simbolizează prosperitate în viața de familie. Chiar dacă există conflicte în familie, acestea vor fi rezolvate în scurt timp.
  • Dacă visezi cum pui unt în terci, ar trebui ca în viața reală să fii mai atent la deciziile tale, pentru că o serie de eșecuri vor veni din cauza unor acțiuni greșite pe care le vei lua în grabă.
  • Dacă visezi un vas în care sunt cartofi fierți cu unt înseamnă că în realitate te bazezi pe noroc și pe propria intuiție (care te-a ajutat întotdeauna).
  • Dacă visezi griș cu unt și ulei este semn că în realitate ești înconjurat de oameni care nu sunt demni de încredere, ei de fapt sunt niște escroci care îți vor răul. Prin urmare, visul te avertizează să fii foarte atent la oamenii pe care îi vei cunoaște în viitorul apropiat, pentru că poți întâlni și mincinoși ori șarlatani.

Visul în care cumperi unt de la magazin este semn că în realitate ai frustrări, te simți vinovat de ceva anume. Este posibil ca acest vis să arate că viața ta ți-a fost afectată de o faptă rea. De asemenea, visul prezice și faptul că starea ta se poate schimba în bine doar dacă faci ceva să repari acea faptă rea, sau dacă oferi unor persoane ajutorul tău.

Dacă un om bolnav visează unt topit, înseamnă că starea lui de sănătate se va îmbunătăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.