Interpretare vis in care apari dezbracat

0
1186
Interpretare vis in care apari dezbracat

Interpretarea viselor in care apari dezbracat a fost desigur discutata si pe parcursul altor simboluri, precum „gol” sau „nud” insa aici avem o cu totul alta conotatie, tinand seama de faptul ca visul iti aduce nu numai sinceritate cat si lipsa de pudoare.

Daca visezi ca te dezbraci in fata altor oameni iar ei rad de tine inseamna ca vei avea de suferit din cauza sinceritatii tale, vei avea foarte multe de pierdut si din cauza lipsei de maturitate, mai ales pentru ca de cele mai multe ori zici ceea ce gandesti fara sa lasi loc si unei gandirii mai mature, mai rationale.

dezbracat

Daca visezi ca esti dezbracat in fata unei multimi sau in fata unui grup de oameni si ei nu rad de tine iar tu te simti confortabil, inseamna ca zici mereu adevarul oamenilor in fata iar ei accepta asta, te vad ca pe o persoana remarcabila, care isi merita increderea si care poate sa le aduca anumite beneficii in viata.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o batalie

Daca visezi ca o alta persoana sta dezbracata in fata ta si nu ii este rusine iar tu te rusinezi insemana ca vei afla in curand fapte de care nimeni nu e mandru sau vei fi tras la raspundere pentru ca nu ai facut ceva corect.

Pe de alta parte mai putem spune ca atunci cand visezi o persoana de sex opus dezbracata e posibil sa ai anumite pofte, sa duci lipsa afectiunii si a interactiunii umane cat si sexuale, fie ea si la un nivel mai vulgar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.