Interpretare vis in care apare un naufragiu

0
368
Un naufragiu Sursa: mihaicriste.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un naufragiu. Atunci cand visezi un naufragiu inseamna ca in realitate vei avea parte de o criza, de un clacaj psihic, de mult stres, poate chiar de frica, de anxietate, de delasare, vei renunta la multe mai ales pentru ca vei fi descurajat. Naufragiul din vis arata si faptul ca vei avea parte de foarte multa tristete si de probleme din partea celor dragi, te vei desparti de cineva apropiat, e posibil sa ai o problema mare de sanatate, atunci cand visezi un naufragiu pe mare inseamna ca trebuie sa iti iei adio de la reusitele de pe plan financiar si mai ales de la planurile pe care le aveai cu iubitul/ iubita deoarece toate visele tale se vor narui. Atunci cand visezi ca scapi din naufragiu inseamna ca vei reusi sa inchei unele colaborari pline de castig, daca visezi ca suferi un naufragiu inseamna ca te vei gasi cu o persoana care te va bucura iar daca visezi ca te uiti la un naufragiu inseamna ca trebuie sa ai mare grija cu investitiile pe care le faci deoarece toate iti sunt in pericol.

Un naufragiu Sursa: mihaicriste.blogspot.com
Un naufragiu
Sursa: mihaicriste.blogspot.com

Daca visezi ca vezi un naufragiu de la distanta inseamna ca vei reusi sa evoluezi incet – incet in viata, iar atunci cand visezi ca esti ranit intr-un naufragiu inseamna ca trebuie sa ai mai multa grija la accidentele de circulatie deoarece esti predestinat sa mori in unul. Atunci cand visezi ca esti martor la un accident in naufragiu inseamna ca te enervezi foarte tare pe problemele de la locul de munca cat si pe dificultatile pe care le intampini in relatiile amoroase. Naufragiul de regula reprezinta un mare semn negativ, avand in vedere ca dintr-un naufragiu adevarat nimeni nu scapa cu viata si se pierd foarte multe bunuri de valoare, cat si vieti, fiind vazut asemeni unei calamitati umane.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o barza

Naufragiul prevesteste si decaderi nervoase, multa oboseala cronica, stari de anxietate, toate fiind cauzate de frustrari, lipsa acivitatii din viata, lipsa interactiunii cu oamenii, totul ducand chiar la o boala psihica foarte grava care se sfarseste numai cu evenimente nefericite. In cazul in care visezi ca esti implicat direct, esti victima a unui naufragiu inseamna ca vei fi afectat de toate cele mentionate iar daca nu esti victima sa inseamna ca doar te afecteaza acele probleme vazandu-le la cei din jurul tau.

Atunci cand visezi o corabie naufragiata inseamna ca te vei certa cu partenerul de viata, veti avea probleme mari, ai trairi interioare puternice si simti ca nimic nu se mai sfarseste, te certi chiar si cu grupul de prieteni, iar daca visezi ca esti implicat in acel naufragiu inseamna ca esti un om plin de nagativitate, nu ai pic de lumina in viata, nu te increzi in viitor, totul ti se pare sumbru si lipsit de sens. Tot in acest context se mai poate vorbi si despre faptul ca poti renunta la lupta, simti ca nu mai ai puteres a speri sau sa mergi in continuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.