Interpretare vis în care vezi pătrunjel

0
217

Astfel de vise, în care vezi pătrunjel, au un sens pozitiv și simbolizează de obicei succes financiar sau baftă în dragoste. Visul în care vezi pătrunjel de un verde intens semnifică faptul că vei merge la un spectacol și vei fi în centrul atenției. Dacă un bărbat visează pătrunjel, asta arată că va avea parte de câștig, de o creștere a statutului social. Visele despre pătrunjel simbolizează succes în afaceri și la job.

Plantă aromată poate semnifica purificare și reînnoire, dat fiind utilizările sale tradiționale în diferite culturi. De exemplu, în unele tradiții, pătrunjelul este folosit pentru a îndepărta spiritele rele și a aduce noroc.

În plus, culoarea vibrantă a pătrunjelului poate fi, de asemenea, un simbol al vitalității și al energiei. Dacă te gândești la diferitele nuanțe ale verdelui și la ce pot însemna în vise, ar putea fi util să consulți și interpretarea viselor în care apare culoarea verde.

Visul în care mănânci pătrunjel prezic o stare de bine și baftă în viață. Dacă în vis cumperi pătrunjel, acest vis semnifică beneficii și atingerea obiectivelor cu ajutorul unor oameni importanți.

Dacă visezi cum plantezi pătrunjel, înseamnă că vei culege roadele muncii tale în viitor și deci nu are rost să te plângi de pe acum de efortul depus în activitatea ta.

Dacă pătrunjelul din vis este proaspăt și aromat, înseamnă că persoana respectivă va avea baftă în toate aspectele vieții sale.

Dacă în vis pătrunjelul este uscat, poate fi un semn că trebuie să fii atent deoarece s-ar putea să treci printr-o situație dificilă și riscantă.

Dacă în vis vezi pătrunjel mare, asta înseamnă că trebuie să dai dovadă de tact, sensibilitate, diplomație.

Dacă în vis vezi o legătură de pătrunjel uriașă, asta arată că vei întâlni un om influent și acesta te va ajuta în rezolvarea unor probleme. Visul în care vezi pătrunjel mic prezice intrigi și deci trebuie să fii mai atent la cei care te provoacă, atât la muncă, cât și în cercul de prieteni.

Alte interpretări ale viselor în care vezi pătrunjel:

 • Când visezi pătrunjel înseamnă bunăstare, îmbunătățirea stării materiale.
 • Dacă visezi pătrunjel în frigider este posibil să câștigi o sumă semnificativă de bani, deci ar fi indicat să iei un bilet de loterie.
 • Dacă în vis vezi o rădăcină de pătrunjel cu frunze, înseamnă împăcare cu persoana iubită după o mare ceartă.
 • Dacă visezi că ai pătrunjel în dinți, asta arată că vei avea posibilitatea să acționezi pentru a-ți atinge scopul dorit și deci nu trebuie să stai cu mâinile în sân.
 • Visul în care tai un mănunchi de pătrunjel semnifică ascensiune rapidă în carieră, ca urmare a muncii depuse și a ambiției tale.
 • Dacă visezi pătrunjel pe o masă, asta este semn că pleci în vacanță și te vei distra mult alături de prieteni.
 • Când visezi pătrunjelul din grădina casei, înseamnă că vei scăpa de probleme și viața va reveni la normal.
Citește și:  Interpretare vis în care te vezi într-un sicriu și ești mort

patrunjel

 • Dacă visezi pătrunjel în oală sau în ghiveci, asta este un semn că vei scăpa de anxietate, îndoieli și gânduri tulburătoare.
 • Dacă ai visat pătrunjel suculent, acest vis arată că în viața ta va urma o perioadă minunată în care și relația ta cu persoana iubită va fi fericită.
 • Visul în care o femeie însărcinată vede pătrunjel prezice siguranță că va naște un copil de nota zece – sănătos și puternic.
 • Dacă ai visat pătrunjel galben sau uscat, asta arată că vei fi judecat pe nedrept și va dura ceva timp să-ți restabilești buna reputație.
 • Dacă o fată visează pătrunjel, înseamnă o întâlnire romantică și emoții plăcute cu un bărbat.
 • Dacă o femeie are un vis în care apare pătrunjel, este semn că trebuie să fie mai atentă la soțul ei, pentru că acesta s-ar putea să-i ascundă ceva important.
 • Visul în care o femeie măritată vede pătrunjel semnifică armonie în relațiile ei de familie.
 • Dacă în vis vezi pătrunjel tocat, înseamnă că este posibil să faci o afacere dubioasă, în care mai bine nu te bagi.
 • Dacă ai visat pătrunjel negru, visul prezice lipsuri, dor, tristețe și necazuri.

Dacă ai vizat cum smulgi pătrunjel din grădina casei, este posibil ca în curând să ai parte de bunăstare, lucrurile se vor schimba în bine în viața ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.