Interpretare vis in care apare un fulger

1
26379
Interpretare vis in care apare un fulger

Interpretarea viselor in care apare un fulger. Atunci cand visezi un fulger inseamna ca vei avea parte de multe schimbari brutale in viata, ceva te vor lovi asemeni unui fulger. Daca fulgerul din vis este alb inseamna ca vei avea parte de neintelegeri mai ales cu persoanele apropiate iar daca visezi ca pe tine te fulgera inseamna ca vei avea parte de necazuri multe, toate ti se vor aduna exacta asa cum nu credeai si in plus trebuie sa ai mai multa grija de sanatate deoarece e posbil sa te imbolnavesti rav.

Atunci cand visezi ca un fulger cade langa tine inseamna ca vei avea parte de un noroc indelungat, mai ales pentru ca te ocoleste ghinionul si daca visezi un fulger cu tunet inseamna ca primesti multe vesti despre o schimbare in bine, de la persoane care tin la tine.

Cand visezi tunete si trasnate, deci fulgere de amploare in furtuna inseamna ca vei avea parte de o petrecere, de multa veselie, dar daca visezi un fulger in partea ta dreapta inseamna ca vei avea numai bine in viata.

fulger

Un fulger la stanga inseamna ca vei avea parte de certuri in familie si atunci cand visezi mai multe fulgere inseamna ca e posibil sa ai parte de razboi, aceasta fiind interpretarea antica, insa in zilele noastre se poate vorbi mai degraba despre certuri, revolutii, rascoale, poate la locul de munca. Cand visezi ca multe fulgere strabat cerul inseamna ca vei avea parte de veselie si daca visezi ca te uiti la fulgere din casa inseamna ca vei avea parte de multe necazuri si de cearta.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un jasp

Pe de alta parte fulgere din vis mai pot fi interpretate si din punct de vedere psihologic, avand in vedere ca persoana care le viseaza poate fi vazuta ca si o persoana temperamentala, foarte energica, mereu pusa pe ceva creativ, o persoana care nu sta locului, vorbeste mult, este vulcanica, are mereu multe de facut si se impaca bine cu bine toata lumea, chiar daca cateodata numai din interes.

Se mai spune ca atunci cand visezi fulgere inseamna si ca vei avea parte de sentimente scanteietoare, de pasiuni foarte fierbinti, care te sageata asemeni unui fulger, te traznesc dintr-o data si la fel de repede trec. E posibil sa te implici in unele treburi riscante la locul de munca, de dragul riscului sau sa ai multe aventuri amoroase care in cele din urma iti vor dauna, nu te vor ajuta deloc sa te dezvolti decat poate din punctul de vedere al orgoliului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.