Interpretare vis in care esti legat de un scaun

0
594
Interpretare vis in care esti legat de un scaun

Interpretarea viselor in care esti legat de un scaun ilustreaza in general situatii in care esti legat(a) de anumite situatii convenabile sau nu, se refera la faptul ca esti atasat(a) prea mult unor sentimente sau trairi.

Daca visezi ca esti legat(a) de un scaun inseamna ca in realitate nu poti sa te misti in voie si sa actionezi asa cum ai dori la un moment dat, esti prins(a) intr-o postura care te forteaza practic sa iei o anumita atitudine fata de cineva sau ceva.

Visul acesta reflecta in mod deosebit imposibilitatea de a te misca in voie intr-o imprejurare specifica, neputinta de a te scoate dintr-o postura atunci cand este cazul.

Visul in care esti legat(a) de un scaun simbolizeaza atasamentul prea mare pe are o sa il ai sau il ai deja fata de pozitia ta intr-o firma sau in societate.

Daca visezi ca esti legat(a) de un fotoliu foarte comod atunci este un semn ca o sa iti fie foarte greu sa renunti la o stare materiala foarte buna sau la un statut mare desi s-ar putea sa fie cazul sa faci asta in virtutea unor imprejurari mai complexe si cu un scop precis.

legat de scaun

Totodata se poate spune ca aceeasi scena ilustreaza greutatea cu care o sa poti renunta la anumite beneficii sau averi mostenite, ori se poate la fel de bine sa fie vorba de niste tratative cu alta persoana care te vor tintui pur si simplu in postura in care esti. In aceasta ipostaza visul reflecta faptul ca o sa negociezi aproape orice cu un partener anume sau vreun sef doar sa iti pastrezi imaginea si standardul de viata pe care il ai in momentul actual.

Citește și:  Interpretare vis in care cineva iti ghiceste in palma

Daca visezi ca esti legat de un scaun simplu este posibil ca in viata reala sa nu ai curajul sa iti propui mai mult si sa risti, iti convine momentan postura in care te afli si esti multumit(a) de relatiile pe care le ai cu cei din jur si cu familia.

In cazul in care visezi ca esti legat de un scaun mai deosebit, cu spatar si ornamente, atunci este posibil ca in realitate sa nu fi dispus(a) sa te implici si in alte activitati la rugamintea cuiva apropiat sau a unui coleg, visul arata faptul ca nu o sa dai curs unei invitatii la o afacere sau la o alta activitate din comoditate sau datorita faptului ca esti deja implint(a) din punct de vedere material si nu iti mai lipseste nimic.

In situatia in care visezi ca esti legat(a) de un scaun simplu poate sa semnifice singuratatea in care o sa te afli, daca esti implicat intr-o relatie care nu prea merge atunci visul te anunta ca o sa se destrame in curand si o sa ramai singur(a) fara pofta de a inchega o alta relatie sentimentala, se pare ca o sa te complaci in solitudine si liniste sufleteasca.

Daca visezi ca esti legat(a) de un scaun si in viata reala suferi de vreo boala visul semnifica faptul ca perioada de convalescenta o sa dureze mai mult decat te astepti, o sa mai treaca ceva vreme pana o sa te pui din nou pe picioare ca si inainte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.