Interpretare vis în care cineva îți ghicește în palmă

1
3987
Interpretare vis in care cineva iti ghiceste in palma

Interpretarea viselor în care cineva îți ghiceste în palma reflectă dezbaterea împreună cu cineva a unor probleme care te intrigă.

Visul în care cineva îți ghicește în palmă poate simboliza căutarea de îndrumare și de înțelegere a propriului tău destin. Acest tip de vis poate reflecta curiozitatea ta despre viitor și dorința de a obține claritate asupra direcției în care se îndreaptă viața ta. Ghicirea în palmă în visuri poate reprezenta, de asemenea, nevoia de a căuta semne sau simboluri care să te ghideze în deciziile tale.

Poate indica și o confruntare cu incertitudinile vieții sau cu sentimentul de a fi la răscruce de drumuri. Analizând detaliile visului, cum ar fi persoana care îți ghicește în palmă, mesajele sau previziunile făcute și reacția ta la acestea, poți obține indicii despre modul în care te raportezi la ideea de destin, la alegerile tale de viață și la modul în care percepți viitorul.

Visul în care cineva îți ghiceste în palma este unul plin de semnificații nebanuite, trebuie să acorzi mare atenție la ceea ce ți se spune în vis, pentru că s-ar putea să reprezinte cheia întregii afaceri. Un singur amănunt sau simbol se poate să fie răspunsul la toate întrebările tale.

Dacă visezi că cineva cunoscut ție îți ghiceste în palma, atunci s-ar putea ca răspunsurile pe care le cauți să aibă o mare legătură cu acea persoană, fie ea din familie sau nu, un prieten sau oricine altcineva. Dacă visul prezintă o scenă aproape magică și îți creează o stare aproape euforică, atunci evenimente plăcute și dezvăluiri importante vor avea loc în viața ta.

Visul în sine are un pilon principal care este reprezentat de cineva care te ghidează sau îți dezvăluie anumite secrete. S-ar putea ca și în viața de zi cu zi să ai nevoie de o asemenea persoană care să te ajute să deslușești calea de urmat sau obstacolele pe care trebuie să le eviți cu abilitate.

Dacă ai cumva vreo afacere, atunci visul te îndeamnă să cugeti mai mult timp la pașii pe care îi ai de făcut.

Citește și:  Ghicitul în palmă - Via lasciva

ghicit in palma

Ceea ce îți spune ghicitoarea sau persoana respectivă are o însemnătate aparte; ghicindu-ți în palma, îți desenează practic o traiectorie. Ceea ce auzi în vis trebuie să constituie un fapt important, o cheie pentru tine, un secret de care să ai grijă.

În același timp, poate să prevadă accesul tău la supraconștient, modalitatea unică prin care o să-ți fructifici talentele pe care le ai. În curând, s-ar putea să cauți și chiar să găsești o modalitate originală de a-ți pune în practică ideile.

Îndeosebi, asemenea vis este ca o reflexie a problemelor complicate din realitate atunci când cauți cu disperare o soluție sau un indiciu care să te conducă spre o rezolvare bună; nelămuririle pe care le ai acum își vor găsi rezolvarea în curând.

Pentru persoanele triste și cu multe greutăți financiare sau de altă natură, visul prevestește lucruri bune; este un semn de ușurare, un semn de bunătate și bucurie.

Pentru cineva care are probleme cu afacerile sau cu alte activități, visul este ca un deschizător de drumuri; s-ar putea să fie nevoie de o altă abordare, va apărea și persoana potrivită care să te ghideze.

Visul mai poate să reprezinte și un semn de aducere aminte; s-ar putea foarte bine să fi uitat ceva important sau să uiți ceva în viitor. În mod expres, ar putea să fie de un real folos pentru persoanele care au de făcut drumuri lungi sau de afaceri; visul semnalează concentrarea pe lucrurile esențiale și vitale.

Dacă visezi că cineva îți ghiceste în palma, atunci în realitate urmează să ai niște discuții foarte interesante, chiar importante, cu alte persoane. Este posibil să lămurești multe neclarități pe care le ai în comun cu altcineva. Dacă în familia ta sunt astfel de situații, atunci mai mult ca sigur că toate se vor liniști și lumea se va împăca.

1 COMENTARIU

  1. Buna …am visat ca nasa mea de cununie si de botez a baiatului meu ma indemna sa imi ghicesc eu am refuzat spunand ca nu cred in asa ceva dupa care ghicitoarea ia spus nasei mele ‘”las o in pace ca oricum copilul ei va muri in clasa a 4 ” si din ziua aceea eu nu mai pot sa dorm …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.