Interpretare vis în care apare furtună

0
18970
Interpretare vis in care apare furtuna

Atunci când visezi o furtună înseamnă că vei avea parte de multe nenorociri, e posibil să ai parte și de multe depresii, să te implici în certuri și afaceri murdare.

Dacă visezi că stai într-o furtună, fie pe mare, fie pe uscat, înseamnă că în realitate vei avea parte de foarte multe griji minore pe care le poți trece cu bine doar în cazul în care îți pui mintea la contribuție.

furtuna

Furtuna mai prevestește și faptul că vei avea probleme în casă, te vei întrista, iar dacă visezi că afară este calm după furtună, înseamnă că și în viața ta va fi o perioadă bună și plină de armonie.

O furtună cu fulgere și tunete în vis înseamnă că vei avea parte de foarte multe schimbări, însă acestea nu trebuie să te îngrijoreze deoarece vor fi pozitive, însă o furtună cu grindină prevestește o primejdie mare.

Dacă visezi o furtună care doboară copacii înseamnă că vei întâmpina dificultăți cu banii, iar dacă visezi o furtună pe mare înseamnă că te temi de ceva anume.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o corabie

Când te prinde furtuna afară înseamnă că treburile vor lua o întorsătură pozitivă la locul de muncă, iar dacă visezi că te prinde furtuna pe ocean înseamnă că primești noutăți care îți cauzează stres.

furtuna

Dacă visezi că treci prin furtună cu mașina înseamnă că tot ceea ce faci îți va aduce bucurii, iar atunci când visezi că stai într-o furtună violentă care dărâmă totul în cale înseamnă că mintea ta se gândește numai la fapte urâte, ai idei nocive, te frămânți foarte tare pentru ceva anume, ai trăiri lăuntrice puternice.

Furtuna în visuri poate avea legătură și cu stările tale emoționale. O furtună poate simboliza o perioadă agitată din viața ta sau poate fi un semn că trebuie să îți faci ordine în gânduri și sentimente.

Dacă furtuna din visul tău a fost însoțită de fulgere și tunete, acest detaliu poate avea o semnificație profundă. Pentru mai multe informații despre acest tip specific de furtună, poți citi interpretarea visului în care vezi o furtună cu fulgere și tunete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.