Interpretare vis in care apare furtuna

0
18792
Interpretare vis in care apare furtuna

Interpretarea viselor in care apare furtuna. Atunci cand visezi o furtuna inseamna ca vei avea parte de multe nenorociri, e posibil sa ai parte si de multe depresii, sa te implici in certuri si afaceri murdare.

Daca visezi ca stai intr-o furtuna fie pe mare fie pe uscat inseamna ca in realitate vei avea parte de foarte multe griji minore pe care le poti trece cu bine numai in care in care iti pui mintea la contributie.

Furtuna mai prevesteste si faptul ca vei avea probleme in casa, te vei intrista, iar daca visezi ca afara este calm dupa furtuna inseamna ca si in viata ta va fi o perioada buna si plina de armonie.

furtuna

O furtuna cu fulgere si tunete in vis inseamna ca vei avea parte de foarte multe schimbari insa acestea nu trebuie sa te ingrijoreze deoarece vor fi pozitive, insa o furtuna cu grindina prevesteste o primejdie mare.

Daca visezi o furtuna care doboara copacii inseamna ca vei intampina dificultati cu banii iar daca visezi o furtuna pe mare inseamna ca te temi de ceva anume. Cand te prinde furtuna afara inseamna ca treburile vor lua o intorsatura pozitiva la locul de munca iar daca visezi ca te prinde furtuna pe ocean inseamna ca primesti noutati care iti cauzeaza stres.

Citește și:  Interpretare vis in care apare propolis

Daca visezi ca treci prin furtuna cu masina inseamna ca tot ceea ce faci iti va aduce bucurii iar atunci cand visezi ca stai intr-o furtuna violenta care darama totul in cale inseamna ca mintea ta se gandeste numai la fapte urate, ai idei nocive, te framanti foarte tare pentru ceva anume, ai trairi launtrice puterncie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.