Interpretare vis in care apare o foaie

0
8503
Interpretare vis in care apare o foaie

Interpretarea viselor in care apare o foaie. Atunci cand visezi o foaie inseamna ca vei beneficia in viata reala de mici realizari care te vor implini pe plan sufletesc, iar daca visezi o foaie alba in unele locuri si desenata in altele inseamna ca in realitate esti o fire mai schimbatoare.

Atunci cand visezi o foaie care are o emblema pe ea inseamna ca esti prea curios din fire, iar asta o sa-ti dauneze, iar foile colorate din vis inseamna ca iti vei satisface toate curiozitatile in legatura cu ceva sau poate chiar in legatura cu o persoana.

foaie

O foaie de hartie murdara in vis, inseamna ca vei avea parte de multa amaraciune din partea unei persoane, poate chiar intoleranta. Atunci cand visezi foi rulate inseamna ca vei avea probleme cu familia iar daca visezi o foaie uda inseamna ca te pandesc pericole in viata reala, poate chiar un accident sau trebuie sa ai mai multa grija de sanatatea ta deoarece e posibil sa te imbolnavesti grav.

O foaie sifonata sau macar putin mototolita inseamna ca vei avea parte de castiguri marunte din punct de vedere financiar, care te vor bucura oricat de mici vor fi. In cazul in care in vis iti apar foi purtate in vant inseamna ca sperantele tale nu se vor concretiza, e timpul sa nu mai speri in zadar, deoarece nu vei reusi ceea ce ti-ai propus, trebuie sa schimbi complet strategiile de lupta.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un postament

Insa foaia din vis mai poate fi talmacita si din punct de vedere psihologic, avand in vedere ca ea poate sa reprezinte exact echivalentul sufletului uman. Astfel putem avea: daca visezi o foaie alba, curata, inseamna ca ai un suflet pur, insa foaia alba mai poate arata si faptul ca nu sentimente puternice, esti o fire mai distanta, mai rece, mereu detasata de ceilalti, nu te implici in unele activitati cu suflet.

foaie si pix

Daca visezi o foaie colorata in culorile curcubeului sau in orice caz in culori aprinse inseamna ca in realitate esti un om foarte energic, vivace, mereu plin de viata, in centrul atentiei, mereu pe fuga, in plina actiune, iar cei din jur te apreciaza pentur asta, mereu vrei sa ajuti si ai un fond sufletesc foarte bun.

O foaie scrisa poate sugera faptul ca ai multe ganduri, e posibil sa tii ascunse in tine multe secrete, indicat ar fi sa incerci sa mai vorbesti si cu cei din jur, sa te descarci, sa ceri sfaturi. Insa foaia scrisa din vis mai poate sugera si faptul ca ai foarte multe planuri in viata reala, e posibil sa ai teluri inalte in viata si vrei sa le concretizezi, ceea ce se si va intampla daca esti destul de perseverent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.