Interpretare vis in care apar mai multi copii care se joaca

0
11132
Interpretare vis in care apar mai multi copii care se joaca

Interpretarea viselor in care apar mai multi copii care se joaca se refera la bucurii si in general la afaceri bune. Daca visezi ca te uiti la niste copii care se joaca intr-o curte atunci exista sanse mari ca sa iti rezolvi o treaba importanta sau sa scapi de o problema insa in acelasi timp mai exista si riscul ca sa nu iei in serios sansele.

Faptul ca afara copiii se joaca denota putina neseriozitate din partea ta sau neglijenta asa ca daca in realitate chiar ai asemenea situatie ar fi bine sa te pregatesti temeinic si sa nu iti irosesti norocul.

Visul in care se joaca niste copii in casa la tine semnifica in multe cazuri noi oportunitati de a reuni o relatie dupa ce a fost destramata sau este slabita din cauza prea multor certuri sau mai poate sugera si noi oportunitati de afaceri in compania cuiva alaturi de care te simti foarte bine si in largul tau.

Daca visezi niste copii jucandu-se carti atunci este posibil ca in realitate datorita naivitatii tale cineva sa te traga pe sfoara, o sa te pacaleasca cineva in curand daca nu te trezesti si nu privesti lucrurile asa cum sunt. Visul exprima naivitate sau neatentie din partea ta, unele persoane s-ar putea sa “te joace” si sa pierzi pana la urma.

Daca visezi copii jucandu-se si ai un sentiment de fericire uitandu-te la ai este un semn de fericire in casa sau in afaceri, o sa ai momente de bucurie, castiguri se anunta sau chiar evenimente placute in familie.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi ace de păr

copii care se joaca

In cazul in care copiii care joaca se afla pe un teren cu iarba atunci este semn de insanatosire, asta in cazul in care esti bolnav(a) sau daca esti trist(a) ori intr-o stare de depresie prelungita visul prevesteste bucurie.

Daca visezi copii jucandu-se intr-un parc frumos este posibil sa intalnesti o persoana cu care vei avea o relatie fericita, mai sugereaza si relatii foarte bune cu cei din jur. De asemenea, daca parcul este plin cu flori atunci visul prevesteste nenumarate bucurii, vesti bune si relatii armonioase.

In cazul in care parcul este cu arbori mari si infrunziti este posibil sa iti iasa o afacere importanta, o sa reusesti sa iti maresti veniturile, toate acestea intr-o colaborare stransa si benefica alaturi de alte persoane cu care te intelegi foarte bine.

Daca visezi copii jucandu-se pe o plaja atunci in realitate o sa atingi un nivel spiritual mai deosebit, o legatura intre constient si subconstient este iminenta, o deschidere inedita a constiintei catre univers, o echilibrare armonioasa a intregii tale fiinte.

Visul in care vezi niste copii jucandu-se intr-o gradina inflorita si ingrijita face aluzie de multe ori la niste promisiuni, tocmai de aceea intreaga scena impreuna cu copiii si celelalte simboluri par sa duca la ideea ca in curand o sa te bucuri ca cineva o sa isi respecte promisiunea fata de tine sau, in alta ordine de idei, daca in viata reala ai facut tu niste promisiuni cuiva inseamna ca visul iti aminteste ca nu cumva sa uiti de ce ai promis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.