Interpretare vis in care apare usturoi

0
7294
Interpretare vis in care apare usturoi

Interpretarea viselor in care apare usturoi. Atunci cand visezi usturoi inseamna ca te vei casatori su o femeie foarte frumoasa iar daca visezi un usturoi foarte alb inseamna ca vei gasi pe cineva deosebit de valoros ori ca de mult ai pierdut ceva si acum gasesti.

Daca visezi ca mananci usturoi inseamna ca vei avea cearta in familie iar atunci cand visezi ca mirosi usturoiul inseamna ca vei face un lucru bizar pentru tine si cei din jur.

Cand visezi ca pisezi usturoi inseamna ca vei avea necazuri iar daca visezi ca te uiti la cineva care curata usturoi inseamna ca vei avea fapte ciudate care ii vor uimi pe cei din jur.

Totodata visul in care apare usturoi reprezinta grijile pe care trebuie sa le ai in realitate. In traditia araba se spune ca atunci cand visezi usturoi vei obtine multi bani pe cai necinstite.

Chiar si in traditia romaneasca usturoiul din vis reprezinta lucruri neplacute avand in vedere ca daca mirosi usturoi inseamna ca vei avea necazuri deoarece faptele tale sunt necugetate.

Citește și:  Interpretare vis in care apare branza

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.