Interpretare vis in care esti penalizat la locul de munca si ti se taie din salariu

0
491
Interpretare vis in care esti penalizat la locul de munca si ti se taie din salariu

Interpretare vis in care esti penalizat la locul de munca si ti se taie din salariu se refera la situatii contradictorii, in unele cazuri se zice ca a visa asa ceva este un semn pozitiv, iar in alte cazuri denota o stare deplorabila in care cineva manifesta actiuni neprietenoase impotriva ta.

Daca visezi ca esti penalizat(a) la serviciu si ti se taie din salariu atunci te poti astepta in scurt timp ca cineva sa incerce sa profite de munca ta, s-ar putea ca un coleg sau un partener in vreo afacere comunca sa te sape pe la spate sau sa isi maximizeze profiturile care ar trebui sa se reflecte in buzunarul tau. Este un fel de-a spune ca o persoana mai apropiata, cunoscuta de la locul de munca umbla cu furtisaguri.

Visul in care esti penalizat(a) la locul de munca si ti se taie din salariu poate sa anunte un insucces, asteapta-te la niste pierderi intr-o activitate, rezultate proaste pentru sperante prea mari, ceva nu ai luat in calcul de la inceput, ai piedici in activitatile tale, precaritate in conditiile de munca sau relatiile cu ceilalti colegi.

Daca visezi ca esti penalizat(a) la locul de munca poate sa ilustreze uneori ca te implici foarte mult in ceea ce faci, te dedici total intr-o actiune comuna alaturi de alte persoane si primesti tot respectul cuvenit pentru asta. Visul reflecta respectul si admiratia unora pentru munca ta.

taiere de salariu

Daca visezi ca esti penalizat(a) fara un motiv concret sau care sa aiba legatura cu eforturile si rezultatele tale atunci se poate ca in realitate sa nu te mai intereseze asa mult munca pe care o prestezi, te gandesti sa te desparti elegant de un colectiv de munca sau de niste colaboratori, incet incet o sa incepi sa te debarasezi de responsabilitatile ce te tin legat(a) de o afacere sau de o activitate comuna, este un semn pentru inceperea unei noi afaceri sau indeletniciri.

Citește și:  Interpretare vis in care primesti o promovare la locul de munca

Visul in care esti penalizat(a) si ti se taie din salariu reflecta in alte situatii si lipsa de loialitate din partea ta fata de cineva care a investit in tine multi bani si incredere, cineva nu este multumit(a) de felul in care raspunzi sau reactionezi intr-un grup de cunostinte, colegi sau prieteni.

Daca in vis esti penalizat(a) la locul de munca unde esti si in viata reala si te trezesti cu salariul redus ilustreaza asteptari  mult mai mari pe care altii le asteapta de la tine, ai probleme cu integrarea intr-o echipa, esti categorisit(a) ca fiind sub asteptari de catre sefii tai.

Daca in realitate nu ai o asemenea situatie ci dimpotriva, esti foarte apreciat(a) si rezultatele sunt foarte bune atunci visul poate sa fie un semn ca ai un dusman ascuns printre colegi care face tot posibilul pentru a-ti strica imaginea si statutul, o sa ai probleme din cauza aceasta si cel mai bun lucru in momentul actual este sa nu intri in conflict cu nimeni de la serviciu.

Visul anunta niste probleme in relatiile profesionale care pot sa iti stirbeasca la propriu din personalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.