Interpretare vis in care esti nelinistit ca soarele rasare din directia opusa

0
214
Rasarit de soare, Foto: onewoman.persianblog.ir

Visul in care apare soarele este important pentru ca reprezinta astrul central al zilei si semnificatiile pe care le poate oferii sunt multiple. Indiferent de amanuntele aparute in plus soarele joaca un rol major. Cand rasare din directia opusa inseamna ca se schimba ordinea sociala, se schimba ceva fundamental in viata ta, se schimba total felul in care privesti lumea si viata in general, va avea loc o rasturnare spectaculoasa de situatie la care nu se astepta nimeni.

Rasarit de soare, Foto: onewoman.persianblog.ir
Rasarit de soare, Foto: onewoman.persianblog.ir

In functie de ce alte amanunte apar in vis poate semnifica aparitia unui alt lider mondial, national sau regional care il va detrona pe cel actual. Cu cat se vede mai putin si printre nori cu atat mai instabila va fi situatia viitoare. Prevesteste o rasturnare a valorilor, a ideilor, o reasezare a lucrurilor dupa un alt plan, dupa o alta viziune. Daca se opreste din loc poate insemna o criza majora sau un impas fara solutii imediate. Daca se porneste ploaia schimbarea va fi benefica pentru toata lumea, daca apare si grindina atunci vor fi scandaluri mari. Daca se coboara in jos catre tine inseamna ca vei fi afectat mai mult ca si ceilalti de un eveniment social important. Daca ii simti caldura vei beneficia de o anumita protectie din partea cuiva important.

Citește și:  Interpretare vis in care vezi o haita de lupi

Daca va disparea brusc de pe cer inseamna calamitate. Soarele rasarind din partea opusa prevesteste schimbari mari iar daca culoarea lui e rosie inseamna razboi intre doua puteri mari iar in plan personal inseamna ca cineva doreste sa iti strice cariera sau sa iti fure locul de munca sau pozitia sociala. Inseamna o contradictie la ordinea stabilita dinainte indiferent ca e vorba de ordinea personala, nationala etc. Daca il vezi traversant tot cerul si apunand la est inseamna ca in viata reala sau personala conflictele vor fi pasnice, totul se va rezolva prin metode pasnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.