Interpretare vis in care apare un etaj

0
131
Un etaj Sursa: aripileluirafael.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un etaj. Atunci cand visezi un etaj, acesta fiind o parte a unei case, iar casa fiind simbolul corpului uman, a unei persoane, a celei care viseaza in fapt, fiind un anumit nivel al casei si reprezinta o anume regiune a corpului. De pilda, parterul unei case reprezinta partea lombara a corpului iar mansarda se refera la zona superioara, deci la cap. Pentru a reusi sa interpretati mai exact visul ar fi bine sa retineti si tot ce se intampla la fiecare etaj.

Un etaj Sursa: aripileluirafael.blogspot.com
Un etaj
Sursa: aripileluirafael.blogspot.com

Astfel ca daca visati etajul intermediar, simbol al trunchiului uman, deci al zonei din mijloc, ca este dezordonat, plin de haos, poate si de mizerie, inseamna ca in realitate nu va ingrijiti deloc, nu aveti un regim alimentar echilibrat, ceea ce desigur ca va va duce la o indigestie, poate la deranjamente stomacale si multe altele, care se pot agrava cu timpul, provocand o boala de proportii.

In cazul in care visati un etaj al unei case in care este foarte multa ordine si curatenie, va place sa stati acolo, inseamna ca gandurile pe care le aveti despre o aparenta boala prezenta nnu trebuie sa fie tocmai sumbre, deoarece e posibil sa fie ceva minor, care s eva rezolva destul de repede.

De regula, mansarda si podul, desi nu sunt etaje propriu zise ale unei case, in vis elle pot fi luate ca atare, fiind echivalentul in corpul uman, asa cum am precizat putin mai sus, al capului, al creierului, ratiunii. Deci, in cazul in care visam ca nu avem pod la casa inseamna ca suntem cam cu capul in nori si e posibil sa fim persoane foarte iluzorii care pot f inselate usor, mai ales entru ca ne lipseste ratiunea. In cazul in care visezi ca este foarte multa mizerie in pod inseamna ca in realitate in capul tau e haos, nu prea stii ce alegeri sa faci in viata si deisgur nu stii nici macar pe cine sa te bazezi pentru ele sau in cine ar trebui sa te increzi.

Pivnita unei case poate sa fie si ea un etaj subteran, simbolizand astfel partea inferioara a corpului uman, deci picioarele, sau mai bine spus labele picioarelor. Astfel ca daca visam o pivnita inseamna ca in curand e posibil sa avem parte de unele probleme, pot fi chiar accidente provocate cu un mijloc de transport sau poate chiar in timpul unei competitii sportive, mai ales daca este visat de sportivi. Insa nu trebuie sa ignoram nici faptul ca pivnita mai poate insemna si locul cel mai ascuns al trupului uman si anume sufletul, ce nu poate fi vazut si citit de nimeni, el doar se ghideaza prin simturi, functionand cateodata de comun acord cu ratiunea. Deci daca visam ca este foarte multa dezordine in podul casei noastre inseamna ca ar trebui sa avem grija cui ii oferim iubirea si sufletul nostru deoarece e posibil sa nu le merite si in cele din urma sa fim raniti, sa suferim mult.

Consultati deasemenea si simbolurile pentru cuvintele „casa”, „pivnita”, „parter”, „acoperis”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here