Interpretare vis in care ai un zid in fata si nu poti trece dincolo de el

0
857
Interpretare vis in care ai un zid in fata si nu poti trece dincolo de el

Interpretarea viselor in care ai un zid in fata si nu poti trece dincolo de el se refera in principal la obstacolele pe care o sa le intalnesti de acum incolo sau in mod special la o mare problema peste care nu o sa poti trece.

Daca visezi ca iti apare in fata un zid si nu poti sa treci de el oricat ai incerca este un semn ca in realitate o sa ai de-a face cu o adevarata dilema, o problema ce te va pune in incurcatura de la bun inceput si nu o sa fi capabil(a) sa o inlaturi indiferent de ce ai incerca.

Visul in care iti apare un zid in fata reflecta imposibilitatea de a trece de vointa unei persoane cu care te vei confrunta la un moment dat. Daca in realitate astepti vreo confirmare de la cineva sau acceptul pentru a face ceva sau a lucra intr-un anumit loc de munca atunci poti sa astepti mult si bine deoarece visul este un semn ca nu o sa te accepte, semnifica discutii inteminabile si fara un rezultat concret.

La fel se poate spune ca visul acesta reprezinta neputinta de a convinge o persoana sa dea curs unor cerinte de orice natura ar fi ele. In plan sentimental se poate spune ca te vei lovi de refuzul persoanei iubite intr-o chestiune personala, sau la fel de bine de refuzul parintilor de a da curs unei propuneri de-a tale in ceea ce priveste un proiect, un plan sau un obiectiv de atins.

In alte cuvinte se poate spune ca visul reflecta refuzul anumitor personaje de a-ti acorda sprijin intr-o problema personala.

Citește și:  Interpretare vis in care esti bantuit de cineva mort

zid peste care nu poti trece

Daca visezi ca esti in fata unui zid inalt si abrupt atunci este foarte posibil ca in realtate sa nu poti desavarsi o lucrare de-a ta din pricina posibilitatilor limitate si neconforme, nu o sa poti sa iti desfasori o anumita activitate din cauza ca nu o sa dispui de baza tehnica sau informationala necesara.

Visul in care nu poti sa depasesti un zid sarind peste el ilustreaza incercarile repetate de a depasi o situatie neplacuta chiar daca iti dai seama de la bun inceput ca o sa fie aproape imposibil asa ceva.

Visul in care iti apare un zid in fata mai poate sa aiba legatura si cu piedici puse de alte persoane intentionat in calea afirmarii tale sau exista persoane care pur si simplu iti poarta ghinion oriunde te lovesti de ele.

Daca in viata reala ai marea dorinta de a-ti implini o pofta, vrei sa faci o calatorie sau vrei sa intri in contact cu o persoana anume, atunci visul este un semn ca cineva iti pune bete in roate permanent, te leaga cu fel de fel de alte activitati astfel incat sa nu poti sa iti implinesti visul.

Asemenea scena poate sa reflecte foarte bine un anumit anturaj in care te afli si care nu te lasa sa te desprinzi si sa iti urmezi propria cale. Este posibil ca in scurt timp sa observi cum anumite persoane apropiate chiar si-au facut un hobby din a te dezorienta si impiedica sa te manifesti natural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.