Soarele in relatie cu Marte

0
122
Soarele in relatie cu Marte

Soarele in conjunctie cu Marte se rezuma la lupta dintre dorintele omului si vointele acestuia in viata, care sunt lucruri total diferite in cele din urma. Asta inseamna ca Soarele, reprezentant al Vointei, iar Marte reprezentant al dorintei, isi pun impreuna puterile pentru a da pasiune, furie, viata, totul aparand poate chiar si sub o forma agresiva. Si sanatatea poate sa fie subrezita aici, deoarece in acest context pragul de impulsivitate este adesea atins si nativii sunt predispusi catre excese sentimentale.

Acestea pot fi insa depasite numai daca se arata o mare putere de autocontrol, avand in vedere ca foarte multe depind de maiestria de care poate da dovada vointa umana si in cele din urma dorinta de a castiga, de a fi mereu primul. Elementul care domina este si cel care guverneaza, iar in acest context ambele sunt foarte puternice in sine, ceea ce da o tarie de caracter extraordinara si o mare putere si tact in a-i coordona pe cei din jur.

Soarele in opozitie cu Marte arata cel mai bine faptul ca poate sa existe conflicte intre vointa umana si intre dorinta, avand in vedere ca ele au scopuri, finalitati si metode diferite de abordare, vointa individuala aici se poate pune perpendicular cu natura dorintelor, deci sa fie totalmente contradictorii. Insa vointa este cea care trebuie intarita deoarece atunci cand omul se lasa purtat de valurile dorintelor se poate de multe ori sa fie mai dezamagit si mai doborat, deoarece sufletul se mistuie mai mult.

Citește și:  Despre astrologia vedica

Trebuie sa se evite stimulentele, sa se evite accidentele, deciziile trebuie calculate cu grija, mai ales pe cele care tin de sanatate. Pericolele sunt oricum iminente insa unele le putem evita in viata, iar aceasta conjunctura astrala poate sa arate drumul cel bun de urmat in viata, sau cel putin pe cel care implica mai putine accidente neplacute, iar aici cu siguranta ne referim si la lipsa de chibzuiala si la graba. Soarele in trigon cu Marte este un aspect benefic, da multa sanatate si o deosebita vitalitate, aduce curaj si chiar o constitutie fizica puternica.

Marte1

Aici puterea se impleteste cu natura pe care o au dorintele si astfel va permite nativului sa isi faca loc in viata printr-o serie de scopuri pe care le intreprinde cu ajutorul energiei si al perseverentei sale. Indivizii nascuti sub acest context astral vor avea puterea sa ii dirijeze pe cei din jurul lor dupa bunul plac, iar punctele lor vor putea fi indeplinite si urmarite prin vointa si tact, carora li se alatura si diplomatia de care dau dovada.  Acestia pot face chiar cele mai marete lucruri daca reusesc sa isi lase dorinta sa la o parte si sa actioneze dupa natura individuala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.