Soarele în relație cu Marte

0
140
Soarele in relatie cu Marte

Soarele în conjuncție cu Marte se rezumă la lupta dintre dorințele omului și voințele acestuia în viață, care sunt lucruri total diferite în cele din urmă. Asta înseamnă că Soarele, reprezentant al Voinței, iar Marte reprezentant al dorinței, își pun împreună puterile pentru a da pasiune, furie, viață, totul apărând poate chiar și sub o formă agresivă. Și sănătatea poate să fie subrezită aici, deoarece în acest context pragul de impulsivitate este adesea atins și nativii sunt predispuși către excese sentimentale.

Conexiunea dintre Soare și Marte este una fascinantă. În timp ce Soarele simbolizează identitatea și vitalitatea noastră, Marte reprezintă pasiunea și curajul. Atunci când aceste două entități celeste colaborează, ele pot declanșa un amestec dinamic de forță și determinare în viața noastră. Este o combinație care ne provoacă să ne depășim limitele și să acționăm cu hotărâre.

Acestea pot fi însă depășite numai dacă se arată o mare putere de autocontrol, având în vedere că foarte multe depind de măiestria de care poate da dovadă voința umană și în cele din urmă dorința de a câștiga, de a fi mereu primul. Elementul care domină este și cel care guvernează, iar în acest context ambele sunt foarte puternice în sine, ceea ce dă o tărie de caracter extraordinară și o mare putere și tact în a-i coordona pe cei din jur.

Soarele în opoziție cu Marte arată cel mai bine faptul că poate să existe conflicte între voința umană și între dorință, având în vedere că ele au scopuri, finalități și metode diferite de abordare, voința individuală aici se poate pune perpendicular cu natura dorințelor, deci să fie total contradictorii.

Citește și:  Astrologi din țara noastră

Însă voința este cea care trebuie întărită deoarece atunci când omul se lasă purtat de valurile dorințelor se poate de multe ori să fie mai dezamăgit și mai doborât, deoarece sufletul se mistuie mai mult.

Marte1

Trebuie să se evite stimulentele, să se evite accidentele, deciziile trebuie calculate cu grijă, mai ales pe cele care țin de sănătate. Pericolele sunt oricum iminente, însă unele le putem evita în viață, iar această conjunctură astrală poate să arate drumul cel bun de urmat în viață, sau cel puțin pe cel care implică mai puține accidente neplăcute, iar aici cu siguranță ne referim și la lipsa de chibzuială și la graba. S

oarele în trigon cu Marte este un aspect benefic, dă multă sănătate și o deosebită vitalitate, aduce curaj și chiar o constituție fizică puternică.

Aici puterea se împletește cu natura pe care o au dorințele și astfel va permite nativului să își facă loc în viață printr-o serie de scopuri pe care le întreprinde cu ajutorul energiei și al perseverenței sale.

Indivizii născuți sub acest context astral vor avea puterea să îi dirijeze pe cei din jurul lor după bunul plac, iar punctele lor vor putea fi îndeplinite și urmărite prin voință și tact, cărora li se alătură și diplomația de care dau dovadă. Aceștia pot face chiar cele mai mărețe lucruri dacă reușesc să își lase dorința să la o parte și să acționeze după natura individuală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.