Interpretare vis in care apare un conte

0
25
Un conte Sursa: ploaiadecuvinte.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un conte. Atunci cand visezi un conte ori daca in vis chiar tu esti conte inseamna ca in viata reala vei fi injosit si umilit iar daca visezi ca porti o conversatie cu un conte inseamna ca te vei face de ras in societate. Chiar daca contele este simbolul maretiei, in vis acesta poate sugera exact contrariul. Totul este insa interpretabil si trebuie sa tii cont si de alte simboluri care iti apar in vis, spre exemplu daca visezi ca porti haine de conte inseamna ca vei fi chunit de soarta, vei ajunge sa ceri de la altii, sa te umilesti singur, mai ales pentru ca in trecut ai fost foarte fatarnic.

Un conte Sursa: ploaiadecuvinte.blogspot.com
Un conte
Sursa: ploaiadecuvinte.blogspot.com

Din punct de vedere psihologic, contele din vis poate sugera faptul ca esti un om mandru, poate mult prea egocentric iar cei din jur te iau in ras, tu nu-ti dai seama pentru ca impui respect prin frica. Aceasta varianta este aplicabila mai ales celor care au o pozitie de conducere la locul de munca sau politistilor, avand in vedere ca ei sunt cei care se cred buricul pamantului, insa in realitate nu fac nimic ca sa ajute nici societatea, nici pe oamenii din imediata lor apropiere. In acelasi timp, contele din vis mai poate aparea si oamenilor care de regula au de-a face cu scena, cu teatrul, ei fiind de regula in centrul atentiei, insa numai pentru faptul ca sunt vedete, deoarece in realitate ei nu sunt bagati in seama de societate.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un cercetator

Tot aici ne mai putem raporta si la faptul ca atunci cand viseiz un conte inseamna ca vei avea de-a face cu oameni sus pusi, care iti ofera ajutorul lor numai in cazul in care decizi sa le faci pe plac in orice, sa devii marioneta lor. Trebuie sa te gandesti bine daca merita sa faci astfel de compromisuri, deoarece in cele din urma este in joc si integritatea ta individuala cat si mandria ta de om.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.