Interpretare vis in care apare batjocura

0
1014
Batjocura Sursa: tanasadan.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare batjocura. In cazul in care visezi ca iei pe cineva in batjocura inseamna ca vei avea multe de patimit din cauza celor din jur, posibil din cauza faptului ca nu stii sa spui ceea ce simti, nu ai putere de convingere si astfel esti oarecum luat in deradere. Daca visezi o alta persoana care te batjocureste inseamna ca o persoana pe care nu o cunosti prea bine sau nu o cunosti deloc te va ajuta foarte mult, iti va oferi ajutorul ca sa poti incheia o afacere profitabila pentru tine. Pe de alta parte batjocura din vis poate sa sugereze si faptul ca ai dusmani, care te vorbesc de rau, vor sa te compromita, stricandu-ti reputatia.

Batjocura Sursa: tanasadan.blogspot.com
Batjocura
Sursa: tanasadan.blogspot.com

In alta ordine de idei, batjocura ce apare in vis mai poate fi si o frustrare din realitate, deoarece nu am reusit sa facem ceea ce ne-am propus ori pur si simplu nu suntem in stare sa ducem niciodata la bun final ceea ce incepem si astfel subconstientul ne arata lipsa de initiativa in vis, rade de noi, sa fim mai expliciti, avertizand asupra faptului ca trebuie sa fim mai persuasivi, sa nu ne dam batuti la mal, dupa ce am batut un drum lung ca sa facem ceva.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un bisexual

Atunci cand visezi ca esti luat in batjocura mai inseamna si ca vei avea parte de mult dispret de la cei din jur din cauza faptului ca ai comis fapte urate, vei fi umilit si supus ori sa iti accepti consecintele faptelor, ori sa incerci sa iti repari greseala.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.