Interpretare vis in care trebuie sa te lupti cu un dragon

0
1050
Interpretare vis in care trebuie sa te lupti cu un dragon

Interpretarea visului in care trebuie sa te lupti cu un dragon simbolizeaza in cadru general lupta propriului sine cu anumite tendinte. Sunt doua aspecte care apartin de aceasta figura simbolica. Una pozitiva si una negativa. Daca iti apare in vis un dragon e un semn total benefic sau total malefic.

Vechile interpretari populare spun ca daca te lupti cu un dragon in vis inseamna ca te lupti cu demonii tai. Daca il vezi doar exista sanse mari sa ajungi bogat si vestit, dragonul in aceasta situatie reprezentand bogatia, averea nemasurata, pozitiile inalte din societate. Din aceasta cauza pare ciudat sa te lupti cu un dragon. Totusi, daca e sa gandim putin mai spiritual si nonconformist pare mai plauzibila situatia in care, daca te lupti cu un  dragon in vis, sa inseamne de fapt existenta in constiinta ta a doua idei, a doua concepte care au ajuns in conflict din cauza unei situatii anume.

Din aceasta perspectiva pare mult mai clar si mai verosimil acest tip de vis, si anume faptul ca ai intalnit o situatie, sau in curand vei intalni o situatie in care va trebui sa iei o decizie cruciala. Probabil acea decizie va avea nevoie de suportul unor idei si pareri care depasesc zona materiala si au de-a face mai mult cu constiinta ta.

Este si mai normala si mai plauzibila aceasta interpretare in care acest vis anunta un razboi intre viata ta materiala si constiinta. Se prea poate sa te intalnesti in curand cu o ocazie in care caracterul sa iti fie pus la incercare, probabil vei avea de ales intre bani si onoare, intre o femeie si un stil de viata mai cumpatat si decent, exista chiar si posibilitatea sa fi pus sa alegi intre a avea multi bani sau o prietenie frumoasa cu cineva.

Citește și:  Interpretare vis in care esti intr-o cladire si nu ii gasesti iesirea

te lupti cu un dragon

Toate aceste secvente ipotetice reflecta acelasi lucru fundamental, si anume conflictul interior intre suflet si materie. Acest vis prevesteste un prag decizional pe care il vei avea de trecut in curand. Va trebui sa faci o alegere imprtanta care iti va marca viata de acum incolo.

Nu este deloc un vis negativ, chiar daca simbolul este unul infricosator, este un vis care te anunta ca o etapa din viata ta se apropie de sfarsit. Si daca este vorba de un sfarsit de ciclu, atunci devine extrem de importanta alegerea caii urmatoare pe care o vei urma. La asa ceva se refera visul in care te lupti cu un dragon.

In visul acesta iti mai pot aparea si diverse alte amanunte care se pot adauga tematicii de baza. Daca in vis vezi ca dragonul are coarne e un semn ca anumite ispite puternice sa iti distraga atentia de la obiective mult mai importante.

Daca scoate flacari atunci ar fi bine sa nu regreti nimic din ceea ce faci chiar daca te doare sufletul. Se refera la unele pierderi materiale dupa care ai putea sa tanjesti ulterior. Daca are ghiare ascutite atunci trebuie sa fi atent la unele fapte pe care le faci ca s-ar putea sa aiba efectul de bumerang si sa se intoarca dupa o vreme impotriva ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.