Interpretare vis in care apar alune

0
4140
Alune

Interpretarea viselor in care apar alune. Desi alunele ar trebui sa fie asociate cu bogatia, atunci cand acestea iti apar in vis, mai ales daca le mananci inseamna ca vei avea parte de anxietate din punct de vedere emotional, de pierderi, ori financiare ori sentimentale, te vei certa cu persoanele dragi tie, din cauza unor neajunsuri, vei trece printr-o perioada caracterizata de saracie, vei intampina o serie de dificultati care insa vor trece cu timpul.

Totodata alunele din vis pe care le aduni mai pot prevesti si faptul ca depui foarte mult efort la locul de munca iar in cele din urma vei avea si un castig pe masura, vei fi apreciat, insa pentru asta va trebui sa te chinui foarte tare.

Daca in vis mananci alune cu ciocolata inseamna ca treci printr-o perioada neutra, te simti lipsit de energie, esti plictisit si asta te nemultumeste, iar atunci cand visezi ca spargi alune inseamna ca vei afla in curand ca o persoana, ori mai multe te-au vorbit de rau.

Citește și:  Interpretare vis in care apare orz

In cazul in care visezi ca aduni alune, visul mai poate reprezenta si un castig pe plan financiar in viitorul apropiat. Se mai spune si ca daca visezi ca mananci alune inseamna ca te vei certa cu cei dragi si vei avea multe nemultumiri dar daca visezi ca altcineva mananca alune inseamna ca tu vei fi lipsit de probleme.

Freud este de parere insa, in cartea sa „Interpretarea viselor”, ca atunci cand mananci alune in vis, e posibil sa ai probleme de sanatate, sa te imbolnavesti deoarece nu ai suficienta grija de tine sau ca vei intalni o persoana noua in viata cu care te vei intelege bine.

Alunele din vis mai prevestesc si o stare de izolare, de singuratate, cauzate de incertitudini, de teama de a comunica si de nelinistea interioara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.