Horoscop anul 2013, anul Sarpelui de apa – zodia Fecioara

0
133
Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa

Pentru nativii din zodia fecioara se pare ca inceputul anului 2013 aduce multa pasiune, multa armonie si iubire in cuplu. Aceasta este inainte de toate emblema anului pentru firavele si meticuloasele Fecioare. Pentru cei care deja au pe cineva, pentru cei care au pus de multa vreme bazele unei relatii, poate ca e momentul sa treaca la un nivel superior, poate cine stie, sa se casatoreasca sau sa se mute impreuna cu iubitul sau iubita in cazul in care inca nu au facut-o.

Totusi trebuie mentionat un aspect destul de important si anume acela ca s-ar putea ca Fecioarele sa isi cam piarda capul in prima sau a doua luna din an, sa fie putin zapaciti, sa nu mai aiba simtul practic si realist pe care il aveau pana in prezent si sa creeze in jurul lor un adevarat haos specific lunii a doua si patronului lui Februarie – Uranus, respectiv Varsator. Insa influentele nu sunt atat de nefaste precum par, deoarece unele Fecioare mai trecute prin viata, cu o anumita experienta in spate pot sa se puna de-a curmezisul ghinionului si sa actioneze la timp, ori pot sa devina mai meticuloase si sa combata ghinonul chiar si dupa ce au avut parte de el.

Totusi in relatiile cu cei din jur mai pot avea parte si de minciuni, de tradari, deoarece comunicarea nu merge atat de bine precum putea sa mearga cu alte ocazii sau cum sunt obisnuiti acesti nativi, insa rabdarea este esenta lucrurilor.

Citește și:  Intelegerea horoscopului natal

Horoscop anul 2013, anul Sarpelui de apa - zodia Fecioara

De aceleasi obstacole se lovesc si la locul de munca: nativii din zodia Fecioara nu mai reusesc sa transmita ceea ce vor sau ceea ce ar trebui, parca tot ceea ce demareaza se intampla numai anapoda, desi numai de ei tine sa repare sau sa evite esecul. Se pare ca totusi, oricum ar fi anul 2013, este putin mai relaxat fata de anul precedent, cand Fecioarele s-au simtit poate supuse multor teste, multor examene, au trebuit sa dea randament maxim si sa isi multumeasca pana si cei mai greu de multumit sefi.

In anul 2013 se vor bucura de armonie la locul de munca, e posibil sa semneze si noi contracte sau daca deja le-au semnat la final de anul trecut, atunci sa se obisnuiasca cat mai bine si cat mai repede cu noile sarcini. In plus daca reusesc sa adopte o strategie buna, s-ar putea sa aiba si mai mult noroc la bani. Cu sanatatea nu au probleme in anul 2013, desi trebuie sa aiba grija cu dulciurile, sa nu exagereze cu alimentatia, in special cu cele care au puternic rol excitativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.