Interpretare vis in care apare bloc

0
23417
apartment building

Interpretarea viselor in care apare bloc. Blocul din vis poate sa aiba multe semnificatii, el fiind in primul rand asociat unei case, iar cu cat este mai inalt cu atat va fi mai pronuntata si semnificatia sa. Inainte de toate, blocul poate sa simbolizeze faptul ca aveti multe relatii, multe cunostinte, multe persoane pe care sa va bazati insa nu intotdeauna, ele fiind mai mult legaturi de moment, superficiale.

Blocul din vis mai poate sugera si faptul ca sunteti o persoana cooperativa, aveti spirit de echipa si va place foarte mult sa colaborati cu cei din jur, deoarece sunteti de parere ca unde sunt mai multi, puterea va creste cu siguranta.

Atunci cand visati un bloc acesta mai poate simboliza si faptul ca sunteti prins intr-o situatie foarte agitata, aveti un amalgam de sentimente confuze. Daca va visati stand la etajul unui bloc, char foarte sus, inseamna aveti aspiratii inalte si trebuie sa faceti toto posibilul sa ajungeti la ele.

bloc cu apartamente

Nu trebuie insa sa calcati peste toti ca sa va obtineti pozitia respectiva, incercati sa faceti totul cu tact. Blocul din vis mai poate sugera si faptul ca incerci sa te ascunzi de foarte multe necazuri printre oameni, in multime chiar, adoptand un alt comportament.

Citește și:  Interpretare vis in care apare portelan

In cazul in care visezi un bloc care are foarte multa verdeata in jur si este bine construit inseamna ca viata ta va fi lunga si prospera, vei avea parte numai de bine si in acelasi timp nimic nu te va supara, vei avea parte si de multe excursii frumoase.

Daca visezi multe blocuri mici inseamna ca vei avea parte de fericire in camin, iar daca visezi blocuri foarte vechi, stricate, inseamna ca e posibil sa ai probleme cu sanatatea, sa te certi cu cei dragi, relatiile tale se destrama, totul in jur se darama. In cazul in care visezi cum se construieste un bloc inseamna ca in viitor vei avea parte de o serie de proiecte noi, poate primesti chiar un loc de munca ori o noua colaborare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.