Interpretare vis in care apare un canal

0
3295
Interpretare vis in care apare un canal

Interpretarea viselor in care apare un canal. Atunci cand visezi un canal cu apa tulburata si mult noroi inseamna ca nu vei putea avansa intr-o anume activitate, deoarece totul este incert in viata ta, totul este tulbure, nimic nu este sigur si nu prea stii pe ce drum sa o apuci in viata. Daca visezi un canal foarte mare, cu apa curata, inseamna ca ai speranta ca in curand vei rezolva ceva important care te va ajuta sa iti luminezi zilele iar probleme din viata iti vor trece incet – incet, fara sa disperi, totul fiind luat cu calm. Poti sa consulti si simbolurile pentru cuvintele „rau” si „apa”.

Cand visezi ca inoti intr-un canal ori ca te plimbi cu barca pe un canal, inseamna ca vei avea parte de complicatii in viata sentimentala iar daca visezi un canal din care curge apa inseamna ca ai parte de fericire si de multa dragoste.

In cazul in care canalul din vis se intrerupe inseamna ca ai sentimente pline de confuzie, cand canalul este lung, pierdut in zare, in vis inseamna ca e posibil sa fii cerut/a in casatorie sau sa oficiezi o casatorie cu cineva, iar atunci cand este intrerupt inseamna ca ai sentimente foarte confuze si trairi contradictorii, ar trebui sa incerci sa iti faci ordine in viata si sa fii mai calculat.

Canalul din vis poate sa reprezinte si felul in care se scurge viata noastra, deci apa din el, apa fiind simbolul energiei omului, al vitalitatii, deci daca se scurge incet inseamna ca suntem lipsiti de viata in toate activitatile pe care le demaram, iar in cazul in care visam ca apa curge foarte repede inseamna ca stim sa ne miscam si noi la fel de repede, avem energie si toate ne merg foarte bine.

In alta ordine de idei, ne putem raporta si la faptul ca un canal din vis poate sa simbolizeze relatiile noastre cu cei din jur, sau mai bine spus cu persoana iubita, aceasta concretizandu-se intr-o relatie speciala, frumoasa, pline de dragoste si de intelegere, insa poate sa sugereze si comunicarea cu societatea in care ne incadram, aceasta fiind una foarte buna.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o agentie

canal

Atunci cand visam un canal acesta mai inseamna si ca reusim sa ne exprimam sentimentele intr-o maniera placuta, avem libertate de gandire si ne adaptam foarte bine la mediul inconjurator, insa poate sugera si faptul ca simtim cum trece timpul pe langa noi fara sa putem face ceva concret.

Daca visezi un canal prin care curge apa inseamna ca vei avea parte de noroc in dragoste, intalnesti pe cineva care te va satisface pe toate planurile si din toate punctele de vedere. Daca visezi un canal care nu are continuitate acesta inseamna ca duci o adevarata lupta cu tine, nu stii exact ce simti si nici ce vrei sa faci.

In cazul in care visezi un canal foarte lung, al carui capat nu-l mai vezi inseamna ca vei face o calatorie peste granita unde probabil vei cunaste pe cineva si te vei casatori. In cazul in care visezi ca esti intr-un canal cu barca inseamna ca aceasta reprezinta complicatii in viata de cuplu, multe neintelegeri, dispute.

Atunci cand visezi ca stai intins intr-un canal inseamna ca in realitate va trebui sa dai dovada de multa precautie, sa nu intri in conflicte, sa nu dai peste oameni care te pot leza psihic. In cazul in care visezi ca lucrezi la limpezirea, curatarea unui canal inseamna ca e posibil sa iti schimbi locul de munca si sa ai mult noroc acolo, sa faci fata cu brio si sa nu intampini dificultati.

Atunci cand visezi ca stai aruncat intr-un canal inseamna ca trebuie sa ai grija la comportamentul fata de ceilalti deoarece e posibil sa pornesti dispute mari, e posibil sa iesi in pierdere intr-o afacere dupa care iti vei reveni cu greu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.