Interpretare vis in care apare un chel

0
6675
Interpretare vis in care apare un chel

Interpretarea viselor in care apare un chel. Atunci cand visezi un chel inseamna ca urmeaza sa duci la bun sfarsit ceea ce ai inceput, vei avea parte de o izbanda, vei incheia o afacere, finisezi o responsabilitate.

Atunci cand un barbat viseaza o chelie inseamna ca acesta da dovada de slabiciune mentala, psihica, e posibil sa aiba nevoie de ajutor ori ca este predispus la anumite boli. Pe de alta parte o chelie daca este visata de o femeie ea poate sa reprezinte sfarsitul unei relatii, probleme de ordin emotional, despartire de cineva drag.

Daca un barbat viseaza ca este chel inseamna ca nu prea se respecta in realitate, stima sa fata de sine este foarte scazuta, ar trebui sa incerce sa isi recapete increderea in sine, iar acest vis mai poate arata si faptul ca in realitate respectivul se teme de batranete.

Chelul din vis mai poate sugera si faptul ca cel care viseaza este o fire linistita, modesta, calma, este capabila sa se sacrifice pe sine ca sa le fie bine celor din jur, avand in acelasi timp si un suflet pur.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un detectiv

Atunci cand visezi un chel mai insemana si ca trebuie sa ai grija sa nu fii tradat, mintit, e posibil ca tot ceea ce ti-ai propus sa fie dat peste cap si daca visezi un chel care se uita la tine se mai spune si ca trebuie sa fii prudent ca sa eviti unele dificultati in viata.

In cazul in care o femeie tanara viseaza un barbat chel inseamna ca aceatsa trebuie sa mai astepte pana sa se casatoreasca deoarece inca nu este momentul ei, nu trebuie sa se grabeasca. Daca visam o persoana cunoscuta noua ca este cheala cand in realitate are par inseamna ca ne dam seama cat de plictisitoare este viata noastra si incercam astfel sa facem ceva ca sa ne fie mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.