Interpretare vis in care repari o masina sau un utilaj

0
2973
Interpretare vis in care repari o masina sau un utilaj

Interpretarea viselor in care repari o masina sau un utilaj reflecta in general chibzuinta in ceea ce faci, la felul in care iti dramuiesti banii sau, pe de alta parte, reflecta si modalitati in care vei reusi sa te descurci in situatii complicate.

A visa ca iti repari masina ilustreaza de regula idei noi in abordarea vietii, face referire la o posibila reorganizare a activitatii pe care o ai in prezent. Daca visezi ca it repari masina inseamna ca o sa ai un obstacol major de trecut in afaceri sau in alt domeniu insa visul te anunta ca o sa ai sanse mari de reusita.

Visul in care repari masina altei persoane reprezinta un ajutor pe care il vei acorda unui prieten sau unei cunostinte apropiate. De asemenea, mai inseamna ca faci un serviciu care nu este neaparat gratuit, mai degraba vei sustine o persoana deoarece astepti si tu acelasi ajutor mai tarziu, cu alte cuvinte te astepti la o sustinere importanta din partea cuiva la un moment dat.

Visul in care repari o masina reflecta si grija cu care iti cultivi relatiile apropiate, arata felul abil in care folosesti cunostintele si alte persoane pentru a-ti atinge scopurile in viata.

Daca repari o masina de culoare deschisa s-ar putea ca in realitate sa te pregatesti pentru o alta abordare sentimentala a unei relatii ori exista si posibilitatea de a redeschide o activitate ce trateaza in special planul spiritual sau ideologic, are de-a face cu planuri pe care le vei pune la cale sau felul in care te gandesti sa repornesti un dialog intrerupt cu o anumita persoana.

Citește și:  Interpretare vis in care descoperi ca ti s-a furat ceva

repari o masina

Daca visezi ca repari o rabla veche s-ar putea ca in viata reala sa te lupti cu morile de vant intr-o anumita activitate sau este posibil sa te straduiesti din rasputeri sa continui o activitate care nu prea da randament.

In cazul in care visezi ca repari o combina este un semn ca in realitate o sa te astepte o mare deceptie in legatura cu banii sau cu roadele muncii tale in general. Exista sansa ca intr-un viitor nu prea indepartat sa suferi o pierdere materiala, se poate sa ti se blocheze afacerea sau o initiativa profesionala.

Daca visezi ca s-a stricat tractorul si il repari este un semn ca in viata reala o sa te apuce lenea si poti sa iti dai peste cap ceva planuri.

Daca visezi cumva ca repari un utilaj industrial mare atunci pot ca sa se iveasca niste probleme de comunicare cu institutii sau alte firme cu care colaborezi.

Se poate intampla sa existe neintelegeri pe diverse teme insa ceea ce sugereaza aceasta scena reflecta in principal blocaje ale unor planuri sau activitati din cauza unor organisme mai complexe cum sunt autoritatile publice sau ceva asemenator.

Daca esti constient(a) de o posibila turnura neplacuta in aceasta postura atunci visul te anunta ca intr-adevar exista sanse mari ca sa fie amanata o aprobare, un aviz, orice altfel de act sau document de care depinde activitatea sau profesia ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.