Interpretare vis în care vezi că îți pică părul și rămâi chel sau cheală

0
22092
Interpretare vis in care vezi ca iti pica parul si ramai chel sau cheala

Interpretarea viselor în care vezi că îți cade părul și rămâi chel sau chelă reflectă în realitate situații în care pierzi ceva, înseamnă că trebuie să ai grijă la felul în care relaționezi cu alte persoane.

În general, visul în care îți cade părul de pe cap anunță probleme cu banii sau probleme cu starea de sănătate, s-ar putea să te simți sleit(a) de puteri în curând sau să-ți scurgi banii printre degete fără să faci vreo investiție.

Dacă ai o afacere, atunci există riscul să-ți pierzi fondurile din cauze nu tocmai clare, trebuie să fii atent(a) la partenerii cu care ai anumite înțelegeri sau contracte, se poate întâmpla să fii tras(a) pe sfoară.

În cazul în care îți cade de tot părul și rămâi chel – chelă – atunci se poate să nu dai dovadă de tărie de caracter, este posibil să ai un comportament destul de suspicios în relațiile cu o anumită persoană, o să-ți schimbi repede opiniile când nu e cazul, nu rezisți în fața unor tentații și îți calci cuvântul dat.

chelie

Visul mai poate să fie legat și de neacceptarea unor propuneri sau decizii venind din partea superiorilor la locul de muncă, s-ar putea să nu accepți condițiile în care ți se trasează anumite sarcini la locul de muncă.

Totodată reflectă și o stare emoțională instabilă ce poate să-ți afecteze negativ relația sau căsnicia, este un semn că în plan emoțional vei traversa o perioadă de mari incertitudini și confuzii în relația cu cei apropiați.

Visul în care ai păr castaniu și îți cade până rămâi chel – cheală presupune faptul că în viața reală nu o să dai prea mare importanță onestității, o să ai ocazia în care o să te prefaci pentru a induce în eroare anumite persoane, îți lipsește spiritul de echipă și vei avea de pierdut din această cauză.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un cap

Dacă visezi că ai păr negru și începe să-ți cadă până rămâi chel – cheală, atunci înseamnă că în realitate este posibil să suferi din dragoste sau din cauza că vei pierde pe cineva drag, se va rupe o relație de prietenie din motive neserioase, o să ai anumite neplăceri provocate de lipsa afecțiunii în plan sentimental.

În cazul în care visezi că ai păr șaten și începe să-ți cadă până rămâi chel – cheală, înseamnă că în viața reală o să pierzi aprecierea celor din jur din diverse motive, ori o să gafezi cu ceva în mod absolut prostesc sau se poate întâmpla ca cineva să-și piardă total încrederea în tine și să nu te mai coopteze într-o activitate comună sau în orice altă acțiune.

ea cheleste

Visul în care ai păr blond și începe să-ți cadă până rămâi chel – cheală reprezintă în realitate riscul de a nu te angaja la o treabă pe care ai promis-o mai demult, reflectă eschivarea de la un angajament făcut într-o cauză personală sau comună.

Dacă îți cade părul și rămâi chel – cheală, în general se spune că o să ai neplăceri în viața particulară și nu o să mai beneficiezi de suportul celor din jur.

În vise, părul are și o puternică conotație legată de identitate și imaginea de sine. Atunci când îți cade părul în vis, poate fi și un semn al faptului că te confrunți cu probleme de încredere sau cu o schimbare majoră în viața ta, cum ar fi o mutare sau o schimbare de carieră.

Dacă te interesează interpretarea viselor legate de chelie, este posibil să găsești util și articolul despre interpretarea viselor în care apare un chel. Acesta adaugă o nouă perspectivă și te ajută să înțelegi mai bine conexiunile subtile dintre diferite simboluri în vise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.