Descendent in Pesti

0
23
Pesti Sursa: theastrologyplace.blogspot.com

Nativul cu descendent in Pesti poate sa aiba multe probleme in legarea unor relatii stabile cu cei din jur, mai ales daca vine vorba de casnicie, iar motivul aici este discutabil: fie nu se cunoaste suficient de bine si nu are incredere in faptul ca este in stare sa tina o relatie lunga, ori este prea timid si ocoleste persoanele pentru a evita contactele si astfel vrea sa ramana in umbra. Acest nativ va trebui insa sa isi caute un partener care sa-i ofere intelegere, sa aiba capacitati psihice, sa fie extrem de receptiv la mediul inconjurator, sa fie mereu gata sa se sacrifice pentru nevoile sale. Nativul cu descendent in Pesti trebuie sa stie sa accepte partenerul potrivit in momentul in care il gaseste, mai ales pentru ca acesta va fi mereu dispus sa ii ofere tot ce are nevoie si sa-l inteleaga, sa-i ramana alaturi indiferent ce s-ar intampla, sa suporte tot doar din iubire pentru cel de langa.

Pesti Sursa: theastrologyplace.blogspot.com
Pesti
Sursa: theastrologyplace.blogspot.com

Acest nativ insa nu se va exterioriza niciodata, el va fi vesnic fidel, dar dragostea sa va avea loc mai mult la nivel imaginar, casnicia sa, oricat de linistita ar fi, fragilitatea va interveni la cote maxime, aceasta fiind inteleasa pana la nesiguranta si durere, daca nu este tratata din timp. Nativul cu descendent in Pesti este insa singurul sau inamic intr-o relatie de durata, tinand seama de faptul ca el niciodata nu va avea incredere in sine ca isi poate pastra alaturi perechea si isi va face tot felul de scenarii pline de ganduri negative care desigur ca ii vor otravi sufletul. Trebuie sa fie respectat, atat el cat si nevoia sa de izolare, insa niciodata sa nu i se arate sau sugereze ca ar putea fi abandonat, aceasta teama fiind foarte mare la el.

Asteptarile acestui nativ in cadrul unei relatii sunt foarte mari si sa nu uitam nici de faptul ca ar dori sa primeasca multe de la celalalt, chiar tot, insa in acelasi timp fara sa fie sufocat. Ca orice nativ si acesta este plin de contradictii insa probabil este cel mai mare visator si cel mai dificil dintre toti. Cu siguranta perechea ideala pentru el ar fi un nativ care s-a nascut sub semnul zodiei Pesti, ori care are ascendentul in Pesti. El se conduce dupa principiul ca mai bine sta singur decat sa fie dezamagit, preferand o casnicie discreta, plina de compromisuri si de sacrificii. Totusi, din acest motiv perechea sa de viata va reprezenta ideaul sau suprem, iar in momentul in care isi va da seama ca nimic nu este asa, atunci poate fi doborat, iar suferinta sa nu va fi infima.

Va fi foarte afectat psihic si se va inchide mult in el, mai mult fata de pana la acel moment dat, el nu va sti cum sa-si elibereze tensiunile, putand ajunge foarte simplu la vicii si la metode de autodistrugere. Nativul cu descendent in Pesti poate insa fie sa aiba mai multe casnicii, fie sa ramana singur toata viata, iar in cazul in care apare o relatie stabila, el va face tot posibilul sa ofere totul fara sa ceara nimic in schimb. Iubirea nativului cu descendent in Pesti poate fi neconditionata daca alege o persoana careia sa i-o ofere, insa niciodata nu va sti cum sa-si exprime emotiile, totul petrecandu-se mai mult la nivel rational. Insa cine si-ar dori un om alaturi care sa nu-si exprime sentimentele si sa scape fara a fi criticat?

Cu siguranta nici un nativ nu este in stare de asa ceva, tocmai din acest motiv, vor aparea foarte multe probleme, intretinute de momente pline de critica si de analiza, in nici un caz constructiva. Nativul cu descendent in Pesti este in acelasi timp si victima perfecta ce poate fi inselata sau parasita, deoarece mereu va ierta, mereu va trece peste si nu va avea puterea sa paraseasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here