Interpretare vis in care apare o coloana

0
1054
Interpretare vis in care apare o coloana

Interpretarea viselor in care apare o coloana. Atunci cand visezi doua coloane, acestea reprezinta simbolul femininului si al masculinului ori diferenta dintre spirit si materie, insa in orice caz contrastele.

Se spune ca daca ai visat o coloana care a cazut inseamna ca vei avea parte de saracie, iar sperantele ti se vor spulbera, iar atunci cand visezi doua coloane la pamant inseamna ca e posibil sa ai parte de un deces in familie, dar cu siguranta vei avea parte de saracie. Atunci cand visezi o coloana de marmura inseamna ca vei avea probleme banesti si ca situatia ta financiara se va inrautati.

Atunci cand visezi o coloana de marmura inseamna ca vei avea parte de vremuri bune si ca situatiile se vor schimba in bine iar o coloana rupta ori crapata simbolizeaza sperante zadarnice, pe care ar trebui sa le lasi in urma, deoarece nu se vor implini.

O coloana cazuta inseamna ca vei avea parte de pierderi financiare iar o coloana clasica, poate chiar veche inseamna ca vei avea parte de o modificare a vietii tale, posibil in bine.

coloane

Daca visezi o coloana daramata inseamna ca cei din jur te vor dezamagi, o coloana din marmura mai inseamna si ca nu esti prea sigur pe locul de munca pe care il ai, o coloana construita dintr-un material usor inseamna ca vei fi dezamagit in dragoste iar daca visezi doua coloane cazute la pamant inseamna clar ca vei avea parte de saracie si e posibil sa pierzi si pe cineva drag, acea persoana va muri.

Citește și:  Interpretare vis in care apare podea

O coloana foarte frumoasa inseamna ca vei avea parte de momente placute in viitor. Atunci cand visezi foarte multe coloane inseamna ca vei fi apreciat de cunoscuti, ei te vor onora, iar daca visezi ca toate acestea se prabusesc inseamna ca nenorocirile vor veni in viata ta, vei fi devastat. Daca visezi o coloana intacta de regula este semn de fericire. O coloana din ipsos inseamna ca vei avea dificultati in dragoste, e posibil sa te certi cu persoana iubita.

Atunci cand visezi o coloana vertebrala inseamna ca ai o imaginatie buna, esti o fire inteligenta, dai dovada de multa incredere in sine, nu te lasi prabusit de nimic in lume, oferi si altor persoane siguranta ca se pot increde in tine si ca iti pot cere oricand ajutorul, devii punctul de sprijin si niciodata nu te dai laturi din a ajuta.

Insa ar trebui sa fii mai atent deoarece astfel e posibil sa devii foarte exploatat la locul de munca, e posibil ca sefii sau colegii tai sa profite de tine, chiar daca in realitate tu le oferi stabilitate si mai ales confort. Atunci cand visezi o coloana vertebrala se mai spune si ca esti in realitate o persoana care stie sa se aprecieze, are parte de stabilitate emotionala, este matura si nu se lasa pacalita de nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.